gibobs
Gibobs allbanks

Et busquem el millor finançament bancari o no bancari per als teus projectes

Gibobs allbanks i el Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques tenen un acord de col·laboració per impulsar la cerca de finançament.

Si tens un projecte immobiliari, a gibobs allbanks t’ajudem a aconseguir el finançament perquè el puguis dur a terme.
Tant si necessites finançament per fer una inversió immobiliària, com la compra i/o construcció del projecte o la rehabilitació d’algun immoble, som el teu millor aliat.

–Més informació sobre avantatges i serveis pels agremiats de Gibobs–

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.