FORMACIÓ A MIDA DE LES EMPRESES

FEM EL CURS QUE NECESSITES

fundae logo

Dissenyem i executem cursos de formació de matèries pròpies del nostre sector de la construcció que tenen per objectiu l’aprenentatge de continguts específics propis de cada organització, per tal d’actualitzar coneixements i habilitats. Es tracten de cursos adaptats a les necessitats i interessos de l’empresa. Gairebé la majoria dels cursos són bonificables per FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo)


EN QUÈ CONSISTEIX LA FORMACIÓ A MIDA DEL GREMI?

Creació d’un PLA DE FORMACIÓ a mida per cobrir les vostres necessitats específiques

ENS ADAPTEM a la mida de les vostres empreses amb cursos de formació continuada o bé dissenyem nous cursos que cobreixin necessitats i expectatives concretes.

FIXEM CALENDARI I HORARIS del curs que s’adaptin millor al grup.

Acordem el LLOC DE REALITZACIÓ de la formació que més us convingui, ja sigui a les vostres oficines o bé a qualsevol de les aules del Gremi.

Ens fem càrrec de tota la LOGÍSTICA DEL CURS: contractació de l’equip docent especialitzat, material formatiu, equip tècnic, control d’assistència,e tc.

Lliurem a tots els participants al curs, un CERTIFICAT D’APROFITAMENT.


LA FORMACIÓ A MIDA ÉS BONIFICABLE

La Formació a mida de les empreses és bonificable per Fundae (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo)

fundae logo

Com bonificar el curs?

Les persones treballadores poden bonificar-se el curs mitjançant el crèdit de formació de la seva empresa (que fins a cert límit anual suposa un cost zero).

Si a la vostra empresa no sabeu com tramitar aquests crèdits, des del Gremi us podem derivar a una gestoria de confiança que cobra una taxa de gestió per alumne depenent del crèdit a bonificar.

Si ho preferiu, també podeu bonificar els cursos des de la vostra pròpia empresa:

SOL.LICITUD DE FORMACIÓ A MIDA PER LA TEVA EMPRESA

    Voleu que us tramitem nosaltres la bonificació del curs o dels cursos?
    SiNo

    He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

    Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.