FORMACIÓ A MIDA DE LES EMPRESES

FEM EL CURS QUE NECESSITES

fundae logo

Dissenyem i realitzem cursos de formació de matèries d’utilitat per a les empreses del nostre sector de la construcció en els diferents àmbits de l’activitat, que tenen per objectiu l’aprenentatge de continguts específics segons les necessitats de cada organització, per tal d’assumir i actualitzar coneixements i habilitats. Es tracten de cursos adaptats a les necessitats, possibilitats i interessos de l’empresa.

Avís: els cursos de Prevenció de Riscos Laborals no es poden bonificar, d’acord a sentència dictada per l’Audiència Nacional, l’any 2022.

Els cursos són bonificables per FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo).


EN QUÈ CONSISTEIX LA FORMACIÓ A MIDA DEL GREMI?

Creació d’un PLA DE FORMACIÓ a mida per cobrir les vostres necessitats específiques

ENS ADAPTEM a la mida de les vostres empreses amb cursos de formació continuada o bé dissenyem nous cursos que cobreixin necessitats i expectatives concretes.

FIXEM CALENDARI I HORARIS del curs que s’adaptin millor al grup.

Acordem el LLOC DE REALITZACIÓ de la formació que més us convingui, ja sigui a les vostres oficines o bé a qualsevol de les aules del Gremi.

Ens fem càrrec de tota la LOGÍSTICA DEL CURS: contractació de l’equip docent especialitzat, material formatiu, equip tècnic, control d’assistència,e tc.

Lliurem a tots els participants al curs, un CERTIFICAT D’APROFITAMENT.


LA FORMACIÓ A MIDA ÉS BONIFICABLE

La Formació a mida de les empreses és bonificable per Fundae (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo)


Com bonificar el curs?

Les persones treballadores poden bonificar-se el curs mitjançant el crèdit de formació de la seva empresa (que fins a cert límit anual suposa un cost zero).

Si a la vostra empresa no sabeu com tramitar aquests crèdits, des del Gremi us podem derivar a una gestoria de confiança que cobra una taxa de gestió per alumne depenent del crèdit a bonificar.

Si ho preferiu, també podeu bonificar els cursos des de la vostra pròpia empresa:

SOL.LICITUD DE FORMACIÓ A MIDA PER LA TEVA EMPRESA

    Voleu que us tramitem nosaltres la bonificació del curs o dels cursos?
    SiNo

    He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

    Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.