Servei de Prevenció de Riscos Laborals

La teva Seguretat és la nostra prioritat

El Servei de Prevenció de Riscos Laborals és duu a terme mitjançant un equip de professionals que proporciona l’assessorament que necessites en tot el que et conduirà a una integració de la prevenció en la teva empresa, a partir d’una avaluació dels riscos detectats i d’una planificació de les corresponents mesures correctores que se’n puguin derivar.

Aquests serveis et són imprescindibles per poder complir amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i els Reglaments posteriors.

Redactem qualsevol tipus de Pla de Seguretat i Salut d’obres de construcció perquè no t’hagis de preocupar absolutament de res. El Pla de seguretat d’una obra és el document on s’analitza, estudia i contempla la seguretat present en el projecte i el seu sistema d’execució.

Realitzem visites gratuïtes a les teves obres amb els nostres tècnics professionals, per assessorar-te i informar-te en l’àmbit documental i de seguretat, de manera totalment confidencial.

 

 

Tinc una consulta

  Nom

  Email

  Telèfon (opcional)

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.