Si necessiteu una empresa per una obra indiqueu-nos-ho en el formulari de sota i informarem a les empreses del Gremi mitjançant el butlletí que enviem els dilluns als membres de l’entitat. Facilitarem el vostre contacte a les empreses agremiades per tal que puguin contactar amb vosaltres


» Si vols fer una obra i necessites una empresa, envia la teva sol.licitud:

  Persona de contacte:
  Email: (l'utilitzarem per facilitar-ho a les empreses del Gremi que ens indiquin que estan interessades en el projecte. No el farem públic)
  Telèfon: (l'utilitzarem per facilitar-ho a les empreses del Gremi que ens indiquin que estan interessades en el projecte. No el farem públic)
  Localitat i barri de l'obra:
  Descripció del projecte? Si us plau, indiqueu quanta més informació millor, incloent, si és possible:

  1 Si sou particulars, empresa o administració pública
  2 Si es tracta d'un habitatge, un edifici o altres
  3 Si teniu previst poder subvencionar l'obra. Amb quina subvenció?
  4 Si és una obra nova o una reforma o rehabilitació i què és el que necessiteu
  5 Si ja teniu un projecte arquitectònic de l'obra i una estimació del pressupost
  6 Si busqueu alta qualitat o preus econòmics
  7 Si voleu incorporar mesures d'eficiència energètica, sistemes domòtics, elements especials, etc.
  8 Altres aspectes a tenir en compte

  Tens fotografies o algun document sobre l'obra que vols fer per tal de què les empreses puguin entendre millor el teu projecte? Les pots adjuntar en únic arxiu (màxim 10 megabytes) a continuació (si tens més d'un document o fotografies recomanem ajuntar-ho tot en un word o power point):

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.