Aquí pots publicar el teu anunci

Aquest apartat és per anunciar el que més et convingui, excepte ofertes de feina, que pots fer-ho en el Portal de Feina. Si sou ciutadans buscant empreses constructores per a obres, en aquest apartat també ens podeu enviar el vostre anunci i en farem difusió entre les empreses del Gremi per tal que contactin amb vosaltres aquelles interessades

DONACIÓ DE FRESADORA PEL TERRA I DE FORMIGONERA. 

El portal de reaprofitament d’eines i materials de la Xarxa Barcelona + Sostenible comparteix aquest anunci per a la donació d’una fresadora pel terra (codi 199 a la web) i una formigonera (codi 200 a la web) per a aquelles organitzacions que ho necessitin i poder, així, allargar la seva vida útil. La donació és gratuïta tot i que el transport va a càrrec de l’organització o empresa interessada en adquirir el material.

Les persones interessades en algun d’aquests dos elements es poden posar en contacte amb Barcelona + Sostenible i des d’allà les posaran en contacte amb l’organització que cedeix les eines.

Més informació

Contacte: Barcelona + Sostenible
Email: bcnsostenible@bcn.cat
Telèfon: 93 256 25 93
Data: 22 de febrer 2024


Publicació d’Anuncis (empreses i particulars)

  Nom de l'empresa*

  Persona de contacte*

  Email*

  Telèfon (opcional)

  Text de l'anunci*

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.
  Tauler anuncis