Mediació d’Assegurances

Assegurances

Analitzem el teu cas perquè tinguis les millors cobertures

Gestionem programes d’assegurances en l’àmbit empresarial amb la voluntat d’oferir les millors cobertures amb les millors condicions, adaptant-nos a les teves necessitats de la mà de la corredoria d’assegurances Jori Armengol.

Assessorem i aconsellem quin és el producte més adequat per a cada situació empresarial, amb un equip d’especialistes formats i permanentment informats per ajudar les empreses constructores a trobar les solucions que més els hi encaixen amb les millors garanties.

Destaquem productes com la Responsabilitat Civil, Tot risc construcció, avaria de maquinària, contingències, avals, accidents de conveni o salut; entre d’altres.

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.