Serveis gratuïts per les empreses agremiades

Llistat de serveis per les empreses agremiades

A més a més de ser una entitat representativa dels interessos de les empreses constructores i rehabilitadores, i de contribuir a la millora permanent del sector, la missió del Gremi és també la de recolzar a les empreses agremiades en la seva activitat mitjançant diferents serveis.

A continuació destaquem les diferents formes amb les que ajudem a les empreses en el seu dia a dia, ja sigui per si us interessaria agremiar-vos, com per si ja sou una empresa agremiada i així us recordem de quines maneres us podem recolzar en la vostra activitat. Igualment, sempre restem disponibles per a qualsevol consulta o per programar una trobada per comentar dubtes o comentaris que ens vulgueu traslladar.

☑ Recepció i resposta de tot tipus de consultes relacionades amb l’activitat.


☑ Jornades mensuals, seminaris, tallers, visites guiades i comissions de treball internes o amb altres entitats o administració (Comissió RiMe, Grup Impulsar la Rehabilitació, etc.). Possibilitat de participar al Comitè Executiu de l’entitat i de col.laborar en les diferents línies de treball.


☑ Serveis de formació del Gremi. Cursos subvencionats i bonificables de PRL, noves tecnologies, sostenibilitat, maquinària i oficis, rehabilitació, arquitectura i habilitats empresarials. També cursos a mida de les empreses i modalitat online. ➡ Més informació.


☑ Proveïment setmanal d’informació i comunicats amb darreres novetats sobre normatives i recomanacions del sector. Accés a comunicats i guies d’entitats transversals com la Confederació Nacional de la Construcció o Foment del Treball Nacional, entre altres. Actualització i comunicació constant de normatives i recomanacions que afecten a les nostres empreses en relació a la crisi per la Covid-19.


☑ Assessorament multidisciplinar: contractació pública, dret civil, mercantil, fiscal, laboral, administratiu i penal, qüestions tècniques, instal.lacions, prevenció, peritatge i valoracions, sistemes de gestió, qualitat i medi ambient, tramitació d’ajuts, assegurances, classificació empresarial i internacional. ➡ Més informació.


☑ Gestoria Laboral i Comptable del Gremi. ➡ Més informació.


☑ Tramitació de certificats i registres. ➡ Męs informació.


☑ Accés al Servei de Prevencio de Riscos Laborals del Gremi i visites de Prevenció a les obres.➡ Més informació.


☑ Accés a Bústia de denúnciesPortal de FeinaTaulell d’Anuncis i a documentació útil per l’activitat (models de contractes, guies, taules salarials, etc.).


☑ Difusió i promoció de la vostra empresa i activitat (articles al Blog i a la Revista Constructors, anuncis, portada a la revista i difusió mitjançant xarxes socials).


☑ Cessió gratuïta o lloguers especials dels espais del Gremi.➡ Més informació.


☑ Accés a Compres conjuntes d’Epi’s o altres productes demandats. ➡ Més informació.


☑ Conveni amb B:SM sobre Àrea Dum. Estacionament amb condicions especialment favorables en àrees DUM (zones de càrrega i descàrrega) per membres del Gremi, entre altres avantatges en estacionaments i aparcaments. ➡ Més informació.


☑ Descomptes i convenis amb entitats sectorials i transversals (Solred, Northgate, Vueling, Clinica Baviera, etc.).➡ Més informació.


☑ Accés a distintius de pertinença al Gremi, tant en format físic (enganxines i diplomes) com digital (banners i logo) per tal de millorar la imatge de la vostra empresa davant de la societat i dels clients.


T’interessa agremiar-te?


Si encara no esteu agremiats i us interessaria pertànyer al Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb 1300 empreses agremiades a Barcelona i província, podeu trucar al 932 659 430 i preguntar per Ramon Barnada, responsable d’Atenció a les empreses,  enviar un correu a rbarnada@gremi-obres.org o complimentar el formulari de contacte d’aquesta pàgina.

A més a més sempre estem disposats a trobar-nos al la seu de l’entitat (al costat de la Plaça Tetuan de Barcelona, a Gran Via 663) o a la de la vostra empresa, per a resoldre qualsevol dubte.

CONSULTAR QUOTES D'AGREMIACIÓ. ANY 2021

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.