1) Llistat de serveis del Gremi per empreses agremiades:

A més a més de ser una entitat representativa dels interessos de les empreses constructores i rehabilitadores, i de contribuir a la millora permanent del sector, la missió del Gremi és també la de recolzar a les empreses agremiades en la seva activitat mitjançant diferents serveis.

A continuació destaquem les diferents formes amb les que ajudem a les empreses en el seu dia a dia, ja sigui per si us interessaria agremiar-vos, com per si ja sou una empresa agremiada i així us recordem de quines maneres us podem recolzar en la vostra activitat. Igualment, sempre restem disponibles per a qualsevol consulta o per programar una trobada per comentar dubtes o comentaris que ens vulgueu traslladar.


Informació
sectorial

Proveïment setmanal d’informació del sector constructor
RESUM DEL SERVEI

Accés a comunicats setmanals del Gremi (butlletí Gremi Informa cada dilluns i altres circulars amb qüestions destacades) així com també a circulars i documentació d’altres patronals de les que som membres, com la Confederació Nacional de la Construcció o Foment del Treball Nacional, entre altres. Actualment enfoquem part de la nostra funció informativa en qüestions relacionades amb la crisi per la Covid-19 o als Fons Europeus Next Generation.


Assessorament
i resposta

Assessorament en diferents àmbits i resposta a qualsevol consulta
RESUM DEL SERVEI

Assessorament gratuit per agremiats amb especialistes de diferents àmbits: contractació pública, dret civil, mercantil, fiscal, laboral, administratiu i penal, qüestions tècniques, instal.lacions, prevenció, peritatge i valoracions, sistemes de gestió, qualitat i medi ambient, tramitació d’ajuts, assegurances, classificació empresarial i internacional.
Des del Gremi estem a la vostra disposició per tal de respondre als vostres dubtes. Indicant que sou una empresa agremiada, podeu contactar amb nosaltres al 932 659 430 o per les diferents víes indicades a la plana web de Contacte.


Tramitacions
per l’activitat

Tramitem certificats, registres i avantatges per exercir l’activitat
RESUM DEL SERVEI

Els certificats i registres que necessiteu per dur a terme la vostra activitat ens els podeu delegar a nosaltres, per a què us fem tot el procés de tramitació, de manera que guanyeu temps i agilitat


Descomptes
en formació

Descomptes en cursos bonificables d’especialitats a les obres i marketing
RESUM DEL SERVEI

Descomptes especials per agremiats en cursos bonificables d’especialitat a les obres, marketing i a mida de les empreses. Al Gremi també fem cursos subvencionats i bonificables de PRL, noves tecnologies, sostenibilitat, maquinària i oficis, rehabilitació, arquitectura i habilitats empresarials. També cursos a mida de les empreses i modalitat online. 


Zones de
Càrrega/Descàrrega

Condicions especials per aparcament en Àrees DUM
RESUM DEL SERVEI

Estacionament amb condicions especialment favorables en àrees DUM (zones de càrrega i descàrrega) per membres del Gremi a tota l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre altres avantatges en estacionaments i aparcaments.


Jornades i
webinars

Accés a jornades i webinars privades dels agremiats
RESUM DEL SERVEI

Des del Gremi organitzem jornades, webinars, seminaris, tallers i visites per tal de tractar temes d’actualiat i d’utilitat per les empreses: sector, qüestions tècniques, subvencions o normatives; així com per poder crear sinergies entre empreses i actors del sector. Igualment, les webinars les gravem i els agremiats poden consultar-les quan i com vulguin a la secció Gravacions completes de webinars, que es pot trobar al menú de Zones Privades de la web del Gremi.


Borsa de
Curriculums

Accés a curriculums de persones demandants de feina
RESUM DEL SERVEI

La Borsa de Curriculums del Gremi està a disposició de les empreses agremiades per als seus processos de selecció de personal. De manera periòdica s’anuncien els nous CV recollits als butlletins setmanals Gremi Informa. Dins de la Borsa de Curriculums també s’anuncien convocatòries de subvencions per a la contractació.


Descomptes i
avantatges

Descomptes en productes i serveis de tot tipus
RESUM DEL SERVEI

El Gremi té acords de col.laboració amb entitats sectorials i transversals que permeten descomptes en productes i serveis de companyies com Solred, Northgate, Vueling, Clinica Baviera, etc.


Licitacions.
Informació

Informació sobre licitacions i serveis especials
RESUM DEL SERVEI

Mitjançant el conveni de col·laboració amb Divisió SIGO, assessoria del Gremi i dels agremiats en matèria de contractació pública, subministrem periòdicament informació especialitzada en matèria de contractació pública i es dóna resposta a les consultes dels agremiats. A més a més, s’ofereixen servei d’informació especialitzada i de preparació de pliques.


Comissions
de treball

Participació o accés a les Comissions de Treball
RESUM DEL SERVEI

Possibilitat de participar a les comissions de treball internes o amb altres entitats o administració (Comissió RiMe, Grup Impulsar la Rehabilitació, etc.). Els resultats de les conclusions de les Comissions de Treball es comparteixen amb la resta d’empreses agremiades mitjançant circulars i guies.


Representació
i govern

Participació a la Junta Directiva del Gremi
RESUM DEL SERVEI

Els agremiats poden participar si volen al Comitè Executiu de l’entitat i definir les línies d’actuació del Gremi per la defensa del sector i de les empreses agremiades, amb interlocució amb entitats del sector i administracions públiques


Espais
del Gremi

Disponibilitat gratuïta dels espais del Gremi i lloguers especials
RESUM DEL SERVEI

Posem a la disposició dels agremiats, de manera gratuïta un cop l’any per empresa, diversos espais on dur a terme seminaris, conferències, juntes, reunions de treball i presentacions de la teva empresa. Cada sala està equipada amb un projector, equips de so (Auditori i Sala Xemeneia), USB, i tens a més a més, l’opció de sol.licitar Servei de Catering adaptat a les teves necessitats.


Seccions
web privades

Accés a seccions del menú ZONES PRIVADES per agremiats

RESUM DEL SERVEI

Sent del Gremi podràs accedir a seccions web privades com el el Llistat de sol.licituds d’obres a empreses agremiades, el Taulell d’Anuncisla secció Gravacions de Webinars, el Portal Informatiu del Gremi, la Borsa de Treballadors i l’aparat informatiu Crisi Covid-19. Així mateix, també tindràs accés a documentació útil per l’activitat (models de contractes, guies, taules salarials, etc.). Les seccions privades les pots trobar al menú principal dins de l’apartat ZONES PRIVADES.

+ Visibilitat.
Difusió

Fem difusió de les empreses agremiades als nostres canals

RESUM DEL SERVEI

Fem difusió i promoció de la vostra empresa i activitat (articles al Blog i a la Revista Constructors, anuncis, portada a la revista i difusió mitjançant xarxes socials).


Documentació
sectorial

Posem a disposició de les empreses documentació útil per l’activitat

RESUM DEL SERVEI

Facilitem a les empreses agremiades la documentació per facilitar la seva activitat: calendaris laborals, taules salarials, convenis, guies o llibres de contractació; entre altres. Pot trobar-se a la columna dreta del Portal Informatiu del Gremi (accés agremiats).


Material
gràfic

Accés a logos del Gremi, enganxines, cartells i altres materials corporatius

RESUM DEL SERVEI

Les empreses agremiades podeu fer servir el logo del Gremi com a distintiu en les seus de les vostres empreses, als vehicles o a les obres. Si esteu interessats si us plau contacteu amb el Gremi i us informarem de les possibilitats.


Comissió RiMe

Accés a la Comissió de Rehabilitació i Manteniment
RESUM DEL SERVEI

La Comissió de Rehabilitació i Manteniment d’edificis de Catalunya (RiMe) és una iniciativa conjunta del Gremi  i la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC). L’ objectiu principal de les sessions de la Comissió (5 anuals) és informar i debatre sobre oportunitats i reptes del sector de la rehabilitació i de les reformes

2) Serveis del Gremi oberts al sector (empreses agremiades i sense agremiar, persones treballadores i ciutadania)


Formació
sectorial

Cursos subvencionats i bonificables, també a mida d’empreses. Més de 1000 alumnes anuals
RESUM DEL SERVEI

Des del Gremi impartim formació subvencionada per a persones treballadores o en situació d’atur. Els nostres cursos són presencials i online. Cursos de software a la construcció, de PRL i oficis, i d’empresa. També fem formació bonificable d’especialitat a les obres i marketing, i cursos a mida de les empreses.

Portal
de feina

Impulsem l’oferta i la demanda de treball al sector de la construcció a Catalunya
RESUM DEL SERVEI

Mitjançant el Portal de Feina del Gremi les empreses agremiades i no agremiades, que busquin a treballadores i treballadores de la construcció a Catalunya, poden publicar els seus anuncis de feina per tal que les persones interessades puguin enviar-lis la seva candidatura


Visites de
PRL a obres

Fem visites de PRL a obres d’assessorament sense cap cost ni imposició de deures
RESUM DEL SERVEI

Realitzem visites gratuïtes a les teves obres amb els nostres tècnics professionals, per assessorar-te i informar-te en l’àmbit documental i de seguretat, de manera totalment confidencial. Els resultats obtinguts de les visites s’utilitzen única i exclusivament per a facilitar la millora d ela prevenció en forma de recomanacions i són de caràcter confidencial.


Certificacions
de qualitat

Certifiquem la responsabilitat (CONSTA) i la sostenibilitat mediambiental (RECONS)
RESUM DEL SERVEI

CONSTA i RECONS són dos certificats de qualitat i responsabilitat d’empreses del sector de la construcció a Catalunya que tenen en comú la voluntat de ser reconegudes al mercat per fer bé la seva feina i assumir les seves responsabilitats en matèria tècnica, civil, fiscal i laboral (les empreses amb CONSTA), i les seves responsabilitats mediambientals i en la gestió de residus de les obres (les empreses amb RECONS).
Els certificats CONSTA i RECONS, els quals les empreses poden demanar junts o per separat, pertanyen a la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya. Els integrants de la Fundació i promotors d’aquesta iniciativa sense ànim de lucre són el Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques i la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya.

ORIENTACIO PROFESSIONALS

Orientació.
Professionals

Orientació per a persones interessades en treballar a la construcció
RESUM DEL SERVEI

Has pensat a treballar en el sector de la construcció? Tens dubtes de quins perfils són els més demandants, quines són les condicions laborals o quina formació es requereix per a l’ofici que t’interessaria portar a terme? Des del Gremi responem a les teves preguntes sense cap compromís i t’ajudem a entendre el sector i les empreses. Envia’ns la teva pregunta mitjançant el formulari de Contacte del Gremi o truca’ns al 932 659 430 i aclarirem els teus dubtes.

Orientació. Empreses
i emprenedors

Orientem a emprenedors i empreses per començar i crèixer
RESUM DEL SERVEI

Des del Gremi orientem a emprenedors i empreses que vulguin començar o crèixer en el sector. Pots contactar per telèfon amb el Deparament d’Atenció a les empreses, trucant al Gremi (932 659 430) i preguntant per Ramon Barnada, amb qui podeu resoldre els vostres dubtes per telèfon, mail o concertant una trobada a la nostra seu de Plaça Tetuán. També podeu enviar-nos la vostra consulta al formulari de Contacte. Us podem ajudar en conèixer els tràmits i requisits que necessiteu per formar la vostra empresa i exercir l’activitat, les oportunitats del sector, subvencions, etc.