BUSCADOR

Jornades i webinars

PRÒXIMES JORNADES I WEBINARS DEL GREMI:

 

11/05/2021


WEBINAR PER AGREMIATS.  COBERTES VERDES EN REHABILITACIÓ DELS EDIFICIS dimarts de 15:30 a 16 h

El proper dimarts 11 de maig, de 15:30 a 16 h, realitzarem una nova webinar per agremiats, aquest cop sobre cobertes verdes en rehabilitació dels edificis. En aquesta webinar es comentaran i explicaran quines són les qüestions tècniques i psicològiques que poden sorgir en implantar cobertes verdes en la rehabilitació. La ponència anirà a càrrec de Lidia Calvo, enginyera industrial i fundadora d’Eixverd, empresa agremiada.


20/05/2021:


WEBINAR PER AGREMIATS. COM TROBAR EL TALENT QUE NECESSITEM QUAN MOLTS ALTRES TAMBÉ EL BUSQUEN?
 dijous de 15:30 a 16 h

El webinar pretén endinsar-nos en l’univers de la gestió eficient del treball des d’una adaptació dels models d’èxit en la organització del treball provinents de sectors com la indústria o les noves tecnologies, al sector de la construcció i del treball a oficines. Si a la vostra empresa, especialment en els departaments d’oficines, no hi ha un flux continu en el treball, els equips tenen sovint la sensació d’estar sobrecarregats, no hi ha coordinació entre àries o departaments, molt sovint es té la sensació de que es sacrifica la qualitat per les presses o la mala planificació, i no tothom té clara quina ha de ser la seva aportació de valor, aquest webinar identificarà les claus des de les que iniciar la transformació.
Ponent: Esther Sanchez. Directora de Persones. Consultora de RRHH i formadora. / Estructura del webinar: ponència i preguntes / Data i hora: Dijous 20 de maig de 2021, de 15:30 a 16 h / Lloc: Aplicació Zoom.

27/05/2021:


WEBINAR PER AGREMIATS. FINANÇAMENT DE LES OBRES DE REHABILITACIÓ DE COMUNITATS DE PROPIETARIS
dijous de 9 a 9:30 h

En Deutsche Bank porten més de 25 anys compromesos amb el finançament de les obres de comunitats de propietaris. El seu finançament arriba fins al 100% de l’obra i per un període d’amortització de fins a 10 anys, sense demanar vinculacions ni garanties complementàries als propietaris. Precisa d’un mínim paperassa tant per a l’empresa com per a la comunitat, no cal canviar de banc i l’empresa no ha de patir ajornaments, obtenint certesa de cobrament i millorant la seva liquiditat. El procés de concessió és ràpid (resposta en 48 hores), senzill i requereix escassa documentació.
Ponent: Jose Antonio Aguilera. Director de Negoci Estratègico i Institucions de Avanza Credit Deutsche Bank / Victoria Nin, Account Manager / Estructura del webinar: ponència i preguntes / Data i hora: Dijous 27 de maig de 2021, de 9 a 9:30 h / Lloc: Aplicació Zoom.

15/06/2021


WEBINAR PER AGREMIATS. ORGANITZANT EL TREBALL I NO LES PERSONES dijous de 15:30 a 16 h

Aquest webinar pretén endinsar-nos en l’univers de la gestió eficient del treball des d’una adaptació dels models d’èxit en la organització del treball provinents de sectors com la indústria o les noves tecnologies, al sector de la construcció i del treball a oficines. Si a la vostra empresa, especialment en els departaments d’oficines, no hi ha un flux continu en el treball, els equips tenen sovint la sensació d’estar sobrecarregats, no hi ha coordinació entre àries o departaments, molt sovint es té la sensació de que es sacrifica la qualitat per les presses o la mala planificació, i no tothom té clara quina ha de ser la seva aportació de valor, aquest webinar identificarà les claus des de les que iniciar la transformació. Ponent: Esther Sanchez. Directora de Persones. Consultora de RRHH i formadora. / Estructura del webinar: ponència i preguntes / Data i hora: Dimarts 15 de juny de 2021, de 15:30 a 16 h.

22/06/2021


WEBINAR PER AGREMIATS. ASPECTES MEDIAMBIENTALS PER MILLORAR LA COMPETITIVITAT dimarts de 15:30 a 16 h

L’objectiu principal del webinar és informar a les empreses constructores sobre què és la petjada de carboni i la tornada i beneficis d’introduir aquesta empremta en una empresa. Qüestions que es tractaran:

– Què és la petjada de carboni
– Petjada de carboni en les licitacions públiques.
– Llei de canvi climàtic i regulacions nacionals
– Segell de MITECO i Nacions Unides
– Intervenció de Nacions Unides.

Ponent: César Moruno: cap d’operacions de BeZero / Borja González: CEO de BeZero / Persona de Nacions Unides a confirmar. / Estructura del webinar: ponència i preguntes / Data i hora: Dimarts 22 de juny de 2021, de 15:30 a 16 h / Lloc: Aplicació Zoom.

 

WEBINARS GRAVADES DESTACADES:

WEBINAR DEL GREMI DE CONSTRUCTORS. PRL SÍLICE I PROCEDIMENTS DE LA INSPECCIÓ DE TREBALL. 16/03/2021


WEBINAR DEL GREMI DE CONSTRUCTORS. PLANS D’IGUALTAT I DARRERES NOVETATS LEGISLATIVES. 28/04/2021