Jornades i webinars

Pròximes jornades i webinars del Gremi:

07/10/2021


ESMORZARS DE LA RiMe. AJUTS A LA REHABILITACIÓ I FONS EUROPEUS NEXT GENERATION dijous de 9 a 11 h

Us informem que el proper dijous 7 d’octubre, a partir de les 9 h i fins les 11 h, tindrà lloc un nou Esmorzar de la Rime, per videoconferència Zoom.

En aquesta sessió es tractaran els Ajuts a la Rehabilitació dels fons europeus Next Generation, primer des d’una vessant tècnica i posteriorment indicant les condicions i procediments per la sol.licitud de les subvencions.

Al final de la sessió també es farà un breu repàs de les possibilitats i oportunitats que ofereix el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya en matèria de formació subvencionada. Preguem que en cas de voler assistir a la sessió us inscriviu el més aviat possible.

ORDRE DEL DIA

Aquesta sessió comptarà amb els següents punts:

  • Benvinguda a càrrec de Josep Martinez i Zapana, president de la Comissió RiMe.
  • Fons Europeus Next Generation. Condicions tècniques.
    Jordi Marrot Ticó, director de l’Àrea Tècnica del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB).
  • Torn de debat.
  • Línies d’ajuts i tramitació de les subvencions a la rehabilitació dels Fons Europeus Next Generation.
    Jordi Sanuy i Aguilar, director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) Ponent pendent de confirmació.
  • Torn de debat.
  • Breu anàlisi de les possibilitats i oportunitats que ofereix l’oferta de cursos subvencionats del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Data i hora: Dijous 7 d’octubre de 2021, de 9 a 11 h / Lloc: Aplicació Zoom.

Sessió ajornada. Properament noves dates


WEBINARS DEL GREMI. ORGANITZANT EL TREBALL I NO LES PERSONES dijous de 15:30 a 16 h

Aquest webinar pretén endinsar-nos en l’univers de la gestió eficient del treball des d’una adaptació dels models d’èxit en la organització del treball provinents de sectors com la indústria o les noves tecnologies, al sector de la construcció i del treball a oficines. Si a la vostra empresa, especialment en els departaments d’oficines, no hi ha un flux continu en el treball, els equips tenen sovint la sensació d’estar sobrecarregats, no hi ha coordinació entre àries o departaments, molt sovint es té la sensació de que es sacrifica la qualitat per les presses o la mala planificació, i no tothom té clara quina ha de ser la seva aportació de valor, aquest webinar identificarà les claus des de les que iniciar la transformació. Ponent: Esther Sanchez. Directora de Persones. Consultora de RRHH i formadora. / Estructura del webinar: ponència i preguntes / Data i hora: Dimarts 15 de juny de 2021, de 15:30 a 16 h.

Llistat de jornades anteriors:


SESSIÓ DE LA RIME. AJUTS A LA REHABILITACIÓ I FONS NEXT GENERATION 08/07/2021
SEGURETAT A L’OBRA. EVITAR ROBAMENTS I OCUPACIONS 29/06/2021
ASPECTES MEDIAMBIENTALS PER MILLORAR LA COMPETITIVITAT 22/06/2021
PUNTS CLAU EN LES ASSEGURANCES PER REHABILITADORS 08/05/2021
FINANÇAMENT DE LES OBRES DE REHABILITACIÓ DE COMUNITATS DE PROPIETARIS 27/05/2021
COBERTES VERDES EN REHABILITACIÓ DELS EDIFICIS 15/05/2021

 


FRAGMENTS DESTACATS DE WEBINARS:

INTERVENCIÓ ANTONIO MORENO A WEBINAR SOBRE SÍLICE. PROCEDIMENTS DE LES INSPECCIONS DE TREBALL. 16/03/2021