Préstecs en condicions singulars per la millora dels edificis en rehabilitació energètica. Informes gratuïts sobre eficiència energètica de l’edifici

Pel 74% dels propietaris, la despesa energètica és la que més preocupa dins de la seva economia domèstica*.

Amb el Pla RER, un projecte impulsat per UCI, a través dels fons del programa ELENA, una iniciativa conjunta del Banc Europeu d’Inversions (BEI) i la Comissió Europea, UCI ofereix una solució integral que farà molt més fàcil millorar l’eficiència energètica i l’estalvi del vostre edifici, facilitant-vos si així ho requereixes, els serveis necessaris per a fer aquestes obres de millora.

* Estudi estadístic realitzat per UCI, Unió de Crèdits Immobiliaris S.A., E.F.C., sobre una mostra de 2.000 propietaris i no propietaris d’habitatge de tot Espanya.

–Més informació sobre avantatges i serveis pels agremiats d’UCI–

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.