grup puigfel

Contenidors i sacs pels agremiats. Recollida prioritària

Sacs enderrocs /mini contenidors de 1m3 de capacitat. La manera més còmoda i àgil de gestionar els residus generats en petites reformes de rehabilitació i reparacions.

De muntatge ràpid per al seu ús, emplenat i retirada. Disposem de flota pròpia de recollida, podem realitzar la retirada en menys de 24-48 hores.

–Més informació sobre avantatges i serveis pels agremiats de Grup Puigfel–

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.