Vint anys de Trac!

Trac 20 anys

Vint anys de Trac!

Aquest any és un any significatiu per Trac Rehabilitació d’Edificis: celebra el seu vintè aniversari. Des dels seus inicis ha anat creixent i s’ha consolidat fins a ser el que és avui: una empresa de rehabilitació i restauració d’edificis estretament vinculada a la ciutat de Barcelona i rodalies.

Trac ha recorregut i segueix recorrent la història d’aquesta gran ciutat a través dels seus edificis, preservant-ne el seu valor arquitectònic i patrimonial i ajudant a fer-la més segura i confortable.

Al llarg d’aquests anys també ha entrat en contacte amb entitats que treballen de manera exemplar per la gent que més ho necessita, com ara la Creu Roja, a qui dóna un suport convençut des de fa temps.

Enguany, per celebrar el seu vintè aniversari, vol compartir allò que sap fer, que és rehabilitar, atenent les necessitats urgents de rehabilitació de quatre entitats socials de Ciutat Vella vinculades a la Fundació Tot Raval:

Impulsem (Cooperativa d’iniciativa social)

Verdallar (Fundació d’inserció laboral)

Forn de teatre Pa’tothom (Teatre de l’oprimit)

Immigració USOC (Acollida a persones immigrades)

Es tracta de quatre nous projectes de col·laboració social en els que Trac rehabilitarà gratuïtament els locals d’aquestes entitats, una iniciativa que se sent afortunada de poder dur a terme i que expressa de la millor manera una vocació professional de dues dècades.

Avui dia Trac és una empresa innovadora que s’ha reinventat constantment i que ha dut a terme un creixement progressiu coherent, estratègic i metòdic, fins a convertir-se en un referent en el món de la rehabilitació de Barcelona.

Des dels seus orígens al 1996, s’ha definit amb una forma de treballar i de fer negocis, un tarannà propi, que l’identifica i la diferencia davant la competència.

L’altíssim nivell tècnic i professional del personal, la capacitat comunicativa de tot l’equip, la proximitat en el tracte, la implicació humana i l’empatia, uns principis ètics i estètics clars, una sensibilitat especial envers les necessitats financeres dels clients, uns sistemes propis de gestió de qualitat (Pla d’Autocontrol de Qualitat Trac) i de gestió informatitzada dels fluxos de treball i de tecnologia de la informació (BPM i STI Trac), una actitud sempre atenta al canvi i un alt grau de creativitat i autoexigència, són valors que fan a Trac diferent i que el mercat premia amb la seva fidelitat i recomanacions constants.

Sense dubte, els professionals de Trac, amb la seva qualitat tècnica i humana cohesionada en un equip equilibrat i satisfet, representen el principal actiu de l’empresa i la garantia del seu creixement en el futur.

El Trac d’avui és una empresa que ha crescut al ritme que l’estratègia de qualitat li ha permès, fins a assolir el nivell actual de 8,5M€ i una rendibilitat per sobre del 6%. I, a la vegada, és una empresa que ha entès la responsabilitat social corporativa com una part fonamental d’un projecte empresarial equilibrat i ètic.

Feliç aniversari!

No hi han comentaris

Publica un comentari