Reconeixement a Jordi Amela, director tècnic de Rehabilitació d’Habitatges

Jordi Amela i el seu equip

Reconeixement a Jordi Amela, director tècnic de Rehabilitació d’Habitatges

El passat dijous 15 de desembre,  durant la celebració del tradicional sopar de Nadal del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona, al Reial Club de Tennis Barcelona, va tenir lloc el reconeixement a la tasca realitzada per el Sr. Jordi Amela, director tècnic de Rehabilitació d’Habitatges de l’Ajuntament de Barcelona, qui ha demostrat sempre una actitud molt positiva davant totes les accions que s’han desenvolupat en el Gremi dins el marc de la rehabilitació i manteniment dels habitatges.

Amela, que va recollir el reconeixement de forma conjunta amb l’equip de Rehabilitació d’Habitatges de l’Ajuntament de Barcelona, ha participat activament en nombrosos actes i reunions organitzades pel Gremi, ha recolzat iniciatives dutes a terme per l’entitat, amb un excel·lent grau d’implicació envers als professionals d’aquest ram, que valoren molt positivament la feina realitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona, com la inclusió del segell de qualitat CONSTA en el plec de condicions de licitació de l’Ajuntament, entre moltes altres col.laboracions.

El Sr. Joaquín Osorio, president del Gremi li va fer el lliurament dels “tres pilars de la construcció”, figura que simbolitza les tres efes; Ferro, Fusta i Formigó, al temps que el Sr. Josep Martínez, vicepresident del Gremi l’homenatjava; “Moltes gràcies pel tracte que has tingut sempre amb la Rime i el Gremi, fets constatables amb l’impuls donat a l’Observatori de Barcelona per la Rehabilitació Arquitectònica, i l’estímul per integrar el segell Consta dins dels tràmits municipals”.

No hi han comentaris

Publica un comentari