Viu la música i el teatre

La plataforma My Entrada ofereix descomptes, ofertes i preus especials per a molts espectacles de tota Espanya. A la cartellera de la pàgina web hi trobareu tots els espectacles dels que podeu beneficiar-vos, ja siguin concerts, obres teatre i altres activitats d’oci.

Per obtenir les butlletes de descompte només cal que inicieu sessió a la pàgina web www.myentrada.com amb l’usuari i la clau de soci.  Per obtíndre-la, poseu-vos en contacte amb nosaltres o ompliu el formulari de contacte, si us plau.

Un cop introduïts aquests camps, ja podreu aconseguir les entrades amb els descomptes corresponents.

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.