Descomptes en odontologia

La clínica dental Miravé proposa a tots els agremiats una sèrie de serveis al seu abast. Es tracta d’una institució amb una reconeguda reputació i àmplia experiència, després de sis dècades d’història.

Els agremiats es poden beneficiar de:

 • Serveis gratuïts
 • Serveis a un màxim de 20 euros
 • Descomptes de fins al 20 % en tractaments especials

La clínica Miravé actualment disposa de dues instal·lacions a peu de carrer (Travessera de Gràcia, 71 i  Carrer Tuset, 36). Ambdós centres ofereixen un catàleg integral d’especialitats i prestacions en horari continu de 9 a 21 h els dies laborables i dissabtes de 9 a 15 h. A més, ofereixen un exclusiu i eficient Servei d’Urgències 24 h, amb presència d’un dentista els 365 dies de l’any.

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.