BUSCADOR

Estalvia en combustibles i autopistes

La targeta Solred és un avantatge per obtenir combustible al preu més econòmic. Tots aquells agremiats que demanin o disposin d’aquesta targeta, gaudeixen de diferents descomptes, des de 6 cèntims/litre en les gairebé 4.000 estacions de servei de Repsol, Campsa i Petronor. Val a dir que a Andorra també s’aplicarà el descompte.

A més del descompte en combustible, amb la targeta Solred circular per autopista et resultarà més econòmic, gràcies a què amb la targeta pots demanar el teu Via-T gratuït.

A banda dels descomptes en combustibles i al via-T, amb la possessió de la targeta Solred també et beneficiaràs d’altres avantatges:

  • Contractació gratuita: Contractar les targetes Solred no té cap cost de compra ni manteniment.
  • Peatges: La targeta Solred us permet el pagament de peatges tant a les autopistes nacionals com a les principals europees.
  • Pagament en els aparcaments SABA: podeu utilitzar la targeta Solred per pagar en més de 50 aparcaments SABA.
  • Extracte i factures: Rebreu cada mes tota la informació detallada dels moviments dels vostres vehicles. A més, Solred desglossa l’IVA a cada factura per simplificar-ne la declaració.
  • Solred Directo: Accedireu a través de la plataforma online a la informació dels vostres operadors.

Tinc una consulta

Nom

Email

Telèfon (opcional)

Missatge

He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.