Targeta Solred

Condicions especials i estalvi en combustibles

Mitjançant el nostre acord de col.laboració amb SOLRED s’accedeix a avantatges i descomptes especials per a les empreses agremiades. Per demanar la targeta SOLRED amb les condicions per agremiats ho podeu fer mitjançant el Gremi, presencialment, via telefònica (932 59 430) o enviant un mail a administracio@gremi-obres.org.

Els principals avantatges que teniu amb SOLRED per ser agremiats són:

CONTRACTACIÓ GRATUÏTA. Contractar les targetes SOLRED no té cap cost de compra o manteniment.


PEATGES. La targeta SOLRED us permet el pagament de peatges tant en autopistes nacionals com a les principals europees.


EXTRACTE I FACTURES. Rebreu cada mes tota la informació detallada dels moviments dels vostres vehicles. A més, SOLRED desglossa l’IVA a cada factura per simplificar-ne la declaració.


SOLRED DIRECTE. Accedireu online a la informació de les vostres operacions i a eines que us facilitaran el control i la gestió dels vostres vehicles.


DISPOSITIU VIAT: GRATUÏT. No facis més cues als peatges!


Taula de descomptes en combustibles a les gairebé 4.000 estacions de servei de Repsol, Campsa i Petronor a Espanya, Portugal i Andorra:

 

DEMANAR TARGETA SOLRED AL GREMI

DOSSIER INFORMATIU TARGETA SOLRED

DESCOMPTES EN COMBUSTIBLE AMB TARGETA SOLRED

 

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.