Estalvia en electricitat

A través de la comercialitzadora elèctrica Universal Energia us podeu estalviar diners en les vostres properes factures de la llum, gràcies a l’agilitat i transparència en la tramitació i el subministrament. 

A partir de l’any 2009 es va alliberar el sector de l’energia. Això vol dir que des d’aleshores som lliures per escollir la comercialitzadora més competitiva.

El Gremi ha signat un acord de col.laboració amb Universal Energia, mitjançant el qual des del Gremi us podem facilitar, sense cap compromís, un informe detallat de l’estalvi en costos que obtindríeu  en la propera factura de la llum. Només cal que ens envieu còpia de l’última factura i en un termini de 10 dies us enviem l’informe perquè valoreu i actueu com millor us convingui.

A Universal Energia tenen el compromís d’optimitzar el consum i reduir la despesa dels seus clients, pagant un preu just, assessorant i informant amb detall i sense cap tipus de permanències. Amb el canvi de la companyia no es produeix cap tall de subministrament, ja que es tracta d’un tràmit administratiu i no susposa cap cost pel client.

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.