Josep Gassiot, únic candidat a la presidència del Gremi

Josep Gassiot president del Gremi

Josep Gassiot, únic candidat a la presidència del Gremi

En relació al comunicat que vam enviar el 21 de febrer en referència a l’apertura del procés electoral d’un nou President del Gremi, us recordem que el termini per presentar les candidatures a la presidència va finalitzar el passat dimarts 7 de març. Així mateix, us anunciem que només s’ha presentat el Sr. Josep Gassiot Matas, actual president de la Comissió de Rehabilitació i Manteniment d’Edificis, amb la qual cosa no resultaria necessari celebrar eleccions per tractar-se de només d’una única candidatura a la presidència.

Així mateix, i d’acord amb els estatuts del Gremi, feta la proclamació dels candidats s’obre el període de reclamacions. La presentació de reclamacions es dirigirà a la Junta Electoral, mitjançant comunicació fefaent, per correu, amb confirmació de recepció, a Gran Via de les Corts Catalanes, 663, baixos, 08010 de Barcelona o per correu electrònic, amb confirmació de recepció i lectura a recepcio@gremi-obres.org

Finalment, i en cas que cap reclamació modifiqués el decurs del procés previst, el Sr. Josep Gassiot serà proclamat President del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques per Assemblea General el dia 27 de març de 2017, de la qual rebreu una circular properament informant-vos de la seva celebració.

Per aclarir qualsevol qüestió al respecte, contacteu amb nosaltres a recepcio@gremi-obres.org o bé per telèfon al 932 659 430.

No hi han comentaris

Publica un comentari