.

CATÀL.LEG COMPLET CURSOS 2021


Cursos subvencionats i bonificables per a treballadors i persones en atur / Cursos de software, prevenció, maquinària, rehabilitació i empresa

  .

 

Tots els nostres cursos

A continuació es presenta el llistat complet de cursos 2021 del Gremi, subvencionats i bonificables. Si esteu interessats en algun i no té convocatòria oberta (cursos amb dates AQUÍ), ens ho podeu indicar a formacio@gremi-obres.org i ens adrecarem a vosaltres tan bon punt puguem realitzar el curs. Igualment, si esteu interessats en formacions que no apareguin al catàl.leg, també ens ho podeu proposar i intentarem organitzar-la. Més informació AQUÍ sobre formació a mida del Gremi.

Formació Gremi de Constructors d'Obres

CURSOS DE SOFTWARE PER A LA CONSTRUCCIÓ


Cursos subvencionats i bonificables de software de la construcció per aprendre a optimitzar el procés constructiu en relació a la planificació i control de projectes i obres.
Cursos Andamios

.

CURSOS DE MAQUINÀRIA I OFICIS


Cal tenir una formació tant teòrica com pràctica per la dur a terme l’activitat constructora amb qualsevol màquina de forma segura i utilitzant-la de forma eficient.
Formació Construcció

.

CURSOS DE REHABILITACIÓ 


Cursos de Rehabilitació d’habitatges i edificis per tal de facilitar actuacions en espais i assolir importants estalvis d’energia segons paràmetres d’eficiència energètica.
Cursos Habilidades Directivas

.

CURSOS DE GESTIÓ I HABILITATS EMPRESARIALS


Cursos per saber i entendre tant les eines com els recursos necessaris per millorar la productivitat i competitivitat d’una empresa, reduint possibles errors i optimitzant resultats.
    Els cursos subvencionats formen part dels programes de formació professional per a l’ocupació adreçats prioritàriament a persones treballadores ocupades, subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.
    Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

    Cursos SUBVENCIONATS amb places disponibles