BUSCADOR

Vols participar en la Fira Immobiliària de Badalona?

Vols participar en la Fira Immobiliària de Badalona?

La Rambla de Badalona acollirà la 4ª Fira Immobiliària organitzada per l’Ajuntament de Badalona i la societat Reactivació Badalona, del 31 de març al 2 d’abril d’aquest any.

En aquesta nova edició s’incorporen elements de rehabilitació sostenible i eficiència energètica, i és per això que hem pensat que podria ser interessant la participació dels professionals que formeu part de la Comissió de Rehabilitació i Manteniment, la RiMe.

Es tracta una carpa que ocupa 60 mx 10 m, on es poden distribuir stands de diverses mides, a partir de 3×3 m, amb un preu de 150 €/m2. Alternativament, en cas d’haver-hi un nombre considerable d’interessats, també hi hauria la possibilitat de llogar un espai per compartir conjuntament entre les empreses de la RiMe que descartin el lloguer d’un estand individual.  

En la 3ª edició d’aquesta Fira que es va celebrar l’any passat es van registrar un total de 7.500 visitants, i es van produir al voltant de 1.100 contactes comercials, amb 18 expositors.  I per aquesta edició es preveu rebre un total de 8.000 visitants.

Us adjuntem una presentació de la Fira, on s’inclouen vàries imatges de la darrera edició, així com un plànol de la carpa firal a la Rambla de Badalona, i el Pla de comunicació amb el detall de les accions de promoció previstes.

 Presentació de la Fira Immobiliària de Badalona 2017
 Pla de comunicació de la Fira 

No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *