Un any del Bloc Espai Rehabilitació

Un any del Bloc Espai Rehabilitació

El bloc Espai Rehabilitació del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona compleix un any sent un lloc de trobada de les empreses rehabilitadores de la província de Barcelona. Als seus articles, hom pot trobar informació sobre tot allò relacionat amb la rehabilitació d’edificis: tècniques, reunions, actualitat, recomanacions, situació del sector, polítiques, etc. Així mateix, el bloc té un caràcter marcadament participatiu, amb la predominança d’entrades col·laboratives on les veus dels qui es dediquen a la rehabilitació sempre estan presents.

Per exemple, durant aquest primer any recordem especialment entrevistes com la que vam fer al Sr. Xavier Valls, un dels principals impulsors de l’Observatori de Barcelona per a la Rehabilitació Arquitectònica, que amablement ens va fer una repàs del que ha estat la rehabilitació a Barcelona en les darreres dècades i en l’època actual. Una altra entrevista que destacable del blog durant el seu primer any de vida, i sent la que més visites ha rebut per part dels lectors, fou la del Sr. Jordi Bosch, de la Divisió de Grups Especials i promotor de Patologies Estructurals i Col·lapses de Bombers de la Generalitat. El Sr. Bosch va defensar la necessitat de fer un seguiment continu dels edificis per tal d’evitar els problemes abans que es facin grans.

Tanmateix, els grans protagonistes del bloc són els mateixos rehabilitadors, als quals agraïm la seva implicació i bona predisposició per donar a conèixer projectes i tècniques que aporten riquesa  de coneixement al bloc i als seus lectors. A Espai Rehabilitació hem tingut la sort de col.laborar amb importants empreses del sector com són Rehabilt, el Grup ACR, Arqteria o Re-Construye, entre d’altres. Plegats, hem aconseguit que el bloc compleixi la funció per la qual va posar-se en marxa: donar cabuda a tot un ventall de comunicacions útils que resultin interessants en l’àmbit de la rehabilitació, i que pugin ajudar a impulsar i a crear sinèrgies entre aquells que hi dediquem part dels nostres esforços a la rehabilitació i manteniment dels edificis.

Es tracta, doncs, d’una xarxa comunicativa on la rehabilitació es mostra de peus a terra, des del seu àmbit més pràctic, des de les empreses que la duen a terme. I per seguir en aquest camí, i fer crèixer encara més al blog, des d’Espai Rehabilitació ens esforcem per continuar ampliant el nostre ventall temàtic per donar una cobertura completa, multidisciplinar i útil d’aquesta activitat cada cop més important al nostre país, i amb més pes al sector de la construcció.


Si vols pertànyer al a RiMe, la comissió de Rehabilitació i Manteniment dels Edificis del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informem dels tràmits sense cap compromís info@gremi-obres.org

No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *