De què vam parlar a la RiMe del 12 de desembre?

Jornada RiMe

De què vam parlar a la RiMe del 12 de desembre?

El passat dijous 12 de desembre vam celebrar a partir de les 12:30 h una comissió RiMe especial, la qual va servir per acomiadar l’any 2018 així com per plantejar les pautes a seguir de cara al pròxim 2019.

La sessió va començar amb un interessant torn de presentacions on els assistents van poder explicar l’activitat de les seves empreses, així com les seves preocupacions envers al sector. Posteriorment, es va procedir a repassar l’any 2018, del qual es va destacar l’activitat de la RiMe en diferents línies de treball com la defensa i representació del sector davant d’administració i entitats, l’impuls del Segell de qualitat CONSTA (amb la darrera creació d’un Consell Assessor que involucra als diferents actors del sector), o la negociació de normatives en relació a programes com la Borsa de Lloguer Social o els Ajuts a la Rehabilitació.

D’aquests últims, una vegada més, cal destacar el descontent de molts dels assistents envers una convocatòria que ha ocasionat moltes dificultats a les empreses i de la qual seguim reivindicant una millor planificació i execució per part de l’administració.

La RiMe al 2019…

Posteriorment, la comissió va procedir a explicar la planificació de la RiMe per l’any vinent. En trets generals, és previst que es facin 5 esmorzars. L’últim esmorzar de l’any, al desembre, servirà per repassar l’any 2019 així com per debatre la planificació de següent any 2020. Previsiblement, les sessions es faran a les següents dates:

– 14 febrer de 2019

-11 abril de 2019

-11 juliol de 2019

-10 octubre de 2019

-19 de desembre de 2019

Així mateix, durant la jornada també s’ha explicat com s’han prefixat algunes temàtiques per enriquir les sessions més enllà dels assumptes d’actualitat que es presentin a les sessions. Aquests assumptes són els següents: aspectes tècnics de la rehabilitació, trobades amb administracions de finques i gremis de pintors i fusters, administració pública i ajuts, i gestió empresarial.

 A més a més, els assistents van emplenar una enquesta on van poder opinar de forma anònima sobre el funcionament de la comissió i sobre aquells temes que creuen que serien més interessants per tractar-ne a les sessions. Pròximament enviarem una versió digital de l’enquesta per aquells membres de la RiMe que no van assistir a la sessió, per tal de tenir en compte l’opinió de tothom a l’hora de planificar i executar les comissions.

Posteriorment, un cop finalitzada la sessió, els assistents van compartir i gaudir un dinar a un restaurant proper a la seu del Gremi.

No hi han comentaris

Publica un comentari