Ajuts a la contractació de persones amb risc d’exclusió social

Diploma Segell LÀBORA

Col.laborem amb el Programa Labora

Des del Gremi col.laborem amb el Programa Labora, liderat per l’ Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

A través d’aquest programa el Gremi participarà en la formació amb cursos especialitzats en construcció a aquelles persones amb risc d’exclusió socialper tal que aquestes tinguin l’oportunitat de tornar-se a incorporar al món laboral.

Es tracta d’un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social que ofereix una borsa de candidatures on les empreses troben la persona que millor encaixa en les seves necessitats de contractació laboral, oferint suport en la selecció del millor perfil i acompanyament en l’adaptació de la persona al lloc de treball.

Les pimes que contractin persones d’aquest col·lectiu podran beneficiar-se dels BONS COMPROMÍS, amb els quals es fomenta la contractació de persones empadronades a la ciutat de Barcelona de més de 40 anys i amb més de 12 mesos en situació d’atur, persones amb especials dificultats d’inserció o en risc d’exclusió social i joves participants en els programes de Garantia Juvenil.

Làbora

Tinc una consulta

  Nom

  Email

  Telèfon (opcional)

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.