maquinas y maquinas

Lloguer de maquinària amb descomptes a agremiats

Maquinas y Maquinas ofereix maquinària i eines de lloguer des de fa més de 10 anys. Disposem de 4 botigues a Barcelona. Pots anar a recollir o lliurar la teva màquina de lloguer o si ho prefereixes, te la portem a domicili o a l’obra. Consulta els serveis de transport. Disposem de més de 1.000 eines i maquinària de lloguer com martells picadors, bastides i torres d’alumini, formigoneres, grups electrògens, trossejadores, hidronetejadores i moltes altres eines.

Tots els nostres equips són revisats i lliurats amb el manual d’ús i funcionament. A més, els nostres professionals t’assessoraran sobre la màquina que necessitis i com utilitzar l’eina. Truqueu-nos per consultar el preu de descompte per llogar l’eina per setmanes.

–Més informació sobre avantatges i serveis pels agremiats de MyM-

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.