Institut oftalmològic europeu

La Clínica Baviera, la primera i més avançada institució oftalmològica del continent europeu, ofereix a les empreses agremiades diferents descomptes de fins a un 20 %. El servei s’estén als treballadors de les empreses agremiades i als seus familiars.

La Clínica Baviera és líder en cirurgia refractiva mitjançant làser i especialitzada en el diagnòstic i tractament de problemes i trastorns oculars de diferent índole.

A través d’aquest avantatge podreu fer ús de les diferents clíniques que l’Institut Baviera té pel territori català en diferents municipis: Barcelona, Girona, Hospitalet de Llobregat, Mataró, Reus, Sabadell i Tarragona.

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.