Gestió recursos humans

Comptar amb els professionals adequats per desenvolupar les tasques de qualsevol empresa és la primera de les variables que condueixen totes les organització a l’èxit.

Per aquest motiu, el Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques ha signat un acord amb Adecco Office com a Partner Global per tal que acompanyi la gestió dels recursos humans per a les empreses adherides al Gremi.

En aquest sentit, aquest acord permet dur a terme:

 • Seleccions integrals acurades pels diferents perfils
 • Acompanyament estratègic dels agremiats
 • Bases de dades amb candidats correctament validats
 • Avaluacions de les competències dels treballadors
 • Recerques agilitzades dels perfils


Amb l’objectiu de garantir la selecció correcta de tots els perfils, oferim la possibilitat de realitzar la selecció integral de currículums i difondre les ofertes a les xarxes socials del Gremi.
A més a més, ara, de la mà d’Adecco, empresa especialitzada en la selecció de personal, podem garantir la resposta en temps, forma i volum de la selecció de RRHH de les empreses agremiades.

D’altra banda, el fet de posseir una base de dades pro-activa que compti amb les categories més demandades en cada un dels indrets on puguin sorgir necessitats de contractació permet la reacció immediata per captar els millors perfils.

Les tarifes del servei són:

Posició

Rang Salarial (Salari Brut Anual)

Tarifa

Agremiats

12.000 – 18.000

9 %

Agremiats

18.000 – 24.000

10 %

Agremiats

24.000 – 30.000

12 %

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.