Category
Sostenibilitat
About This Project
Gestora de Runes de la Construcció

Descompte del 10% en les tarifes de la Gestora de Runes de la Construcció SA

Tots els agremiats podeu gaudir d’un descompte del 10% en les tarifes de descàrregues de runes que aplica la Gestora de Runes de la Construcció S.A. a les seves instal.lacions de Badalona i Cervera. Aquest descompte s’aplicarà en la facturació directa als agremiats.

Cal tenir en compte que la facturació del servei de deposició de les runes ha d’anar a nom de l’empresa del Gremi, tot i subcontractar-se el transport. Si no, no es farà el descompte.

Les instal.lacions on es fan aquests descomptes són les que són 100% propietat de Gestora de Runes S.A.. Són:

– Cervera. La Segarra
– Vallensana. Badalona

Per a qualsevol dubte o per demanar que se us apliqui el descompte si us plau contacteu amb el Gremi trucant al 932 659 430 o enviant un mail a info@gremi-obres.org

Per a contactar amb Gestora de Runes S.A. podeu trucar al 934 147 488 i preguntar per Marta Medina

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.