BUSCADOR
About This Project

Descomptes en aparcaments

Treballem perquè aparcar sigui més econòmic, ràpid, còmode i adaptable a cada cas quan dueu a terme diàriament la vostra activitat. A partir d’ara podeu obtenir qualsevol de les targetes que us detallem a continuació a la seu del Gremi.

DESCOMPTES B:SM

Targeta Gremi i col.lectius professionals

Mitjançant l’acord amb B:SM, els socis del Gremi podeu aparcar en zones verdes (tret les places exclusives per residents), amb una tarifa única de 2,50 €/hora. La targeta és de prepagament amb un saldo de 50 € i també permet aplicar un descompte del 25% als aparcaments subterranis B:SM (10% en abonaments diürns).

Targeta Horària de 25 hores………………………………59,98€  IVA inclòs                       53,98€  (Preu agremiat) IVA inclòs                       

Targeta Horària de 50 hores……………………………..114,12€ IVA inclòs                     102,71€ (Preu agremiat) IVA inclòs                       

Targeta Horària de 100 hores……………………………208,77€ IVA inclòs                     187,89€ (Preu agremiat) IVA inclòs                       


Targeta Hores TH

També mitjançant l’acord amb B:SM, el socis del Gremi podeu gaudir d’un estalvi de fins al 35% en els seus aparcaments, amb una tarifa de cobrament minut a minut. La Targeta Hores de prepagament té diferents modalitats (25 h., 50 h. i 100 h.)  per adaptar-se a les vostres necessitats, i es poden fer servir indistintament a tots els aparcaments de la Xarxa.

DESCOMPTES SABA I BAMSA

Vals d’hores

Mitjançant les tarifes especials d’aparcaments SABA i BAMSA destinades a membres de gremis i col.lectius professionals, podeu accedir a grans descomptes en aparcament a Barcelona per pertànyer al Gremi en vals d’hores. A més a més del descompte aplicat als vals, se us afegirà un porcentatge de descompte extra per ser membres del Gremi.

Per a qualsevol dubte contacteu amb nosaltres i us detallarem els diferents descomptes i possibilitats.

Tinc una consulta

Nom

Email

Telèfon (opcional)

Missatge

He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.