Condicions especials en Zones de Càrrega i Descàrrega a l’Àrea Metropolitana i en aparcaments

Category
Transport
About This Project

Estacionament i aparcament B:SM. Avantatges per agremiats

1. Condicions especials en l’Àrea DUM (zona de càrrega i descàrrega)

2. Noves targetes professionals als Gremis. Parquímetres Zona verda i xarxa aparcament B:SM

3. Aparcament xarxa B:SM: modalitat d’estacionament per minuts i modalitat d’estacionamentde llarga durada.

4. Publicitat als suports publicitaris dels aparcaments

5. Programa d’Avantatges de valor afegit: Enxarxa’t!


Des del Gremi mantenim un Conveni de col·laboració amb B:SM (Ajuntament de Barcelona) per tal d’establir condicions favorables per empreses agremiades en relació a l’Àrea DUM (zona de càrrega i descàrrega), els aparcaments xarxa B:SM, la col·locació de publicitat als suports publicitaris dels aparcaments i el programa d’avantatges “Enxarxa’t!”. Les detallem a continuació:

1. Condicions especials en l’Àrea DUM (zona de càrrega i descàrrega)

Per una banda, recordem que les condicions generals vàlides per tothom són: 1. Estacionament màxim permès per vehicle segons determini la senyalització de la zona. 2. En el cas de vehicles classificats com “Zero Emissions”, la duració màxima serà de 30′ afegits a allò que determini la senyal vertical.

Tanmateix, els vehicles autoritzats mitjançant la “Targeta Professional” (empreses agremiades adscrites al conveni) tindran les següents condicions:

1. Duració màxima de l’estacionament de 2 hores en les franges compreses entre les 8 i les 10 h; i entre les 14 i les 20 h (dins els horaris de regulació establerts per la senyalització).

2. Addicionalment, aquests vehicles podran obtenir fins a 6 permisos especials per mes, que permetran una duració màxima de fins a 6 hores en la franja compresa entre les 14 i les 20 h. (dins dels horaris de regulació establerts per la senyalització).

EN QUINS MUNICIPIS SERVEIXEN AQUESTS AVANTATGES EN LES ZONES DE CÀRREGA I DESCÀRREGA ?
Barcelona

*Resta de municipis tenen els 30 minuts d’aparcament disponibles com a condició general de l’aplicatiu.
Badalona
Castelldefels
Esplugues de Llobregat
L’Hospitalet de Llobregat
El Prat de Llobregat (properament)
Santa Coloma de Gramenet
Sant Boi de Llobregat
Sant Joan Despí
Sant Just Desvern

Per demanar les condicions especials per agremiats cal trucar al Gremi al 932 659 439 o mitjançant un mail a recepcio@gremi-obres.org

Funcionament app SPRO:

-Web app SPRO

2. Noves targetes professionals als Gremis. Parquímetres Zona verda i xarxa aparcament B:SM

Des de Barcelona Serveis Municipals ja han posat en funcionament les Targetes Professionals per Gremis, que otorguen als agremiats condicions especials en aparcaments en zones verdes i xarxes d’aparcaments.  Si esteu interessats, ens les heu de demanar al Gremi, a recepcio@gremi-obres.org o al 932 659 430.

Més informació a continuació:


Què són?
Són unes targetes físiques, amb el seu corresponent registre digital, que proporcionen unes condicions d’estacionament especials als seus posseïdors. El Gremi és qui actua com a dipositari de les targetes professionals i qui les entrega i assigna a l’agremiat que les compra.


On es poden utilitzar?
Als parquímetres de Barcelona per estacionar a l’Àrea Verda i a la Xarxa d’Aparcaments BSM per pagar l’estacionament per minuts amb descompte.


Qui les pot utilitzar?
Tots aquells agremiats que formin part d’un Gremi o Associació que hagin subscrit el conveni amb l’Ajuntament de Barcelona, tal com ha fet el nostre Gremi.


Condicions Estacionament Regulat AREA (parquímetres)
-Saldo de les targetes: 50 €.
-Tarifa Gremi de 2,5€/h del parquímetre per estacionar a les places Verdes.
-Codi targeta vàlid per parquímetres (Introducció manual o lector QR).
-Saldo disponible en el registre digital de la targeta.
-La targeta no és una targeta moneder.
-Targetes vinculades a les matrícules de l’agremiat posseïdor de la targeta.


Condicions Xarxa Aparcaments BSM
-Descompte 25% sobre tarifa vigent en l’estacionament per minuts a la Xarxa d’Aparcaments BSM.
-Descompte aplicable en el Caixer Automàtic de l’aparcament per mitjà de la lectura de la banda magnètica.
-Caducitat d’un any a partir del primer ús en la Xarxa d’Aparcaments BSM.


Podeu consultar més informació sobre com operar amb les targetes i quines condicions tenen clicant en aquest enllaç. Tal com veureu, a la presentació hi ha tant informació dirigida al Gremi, com entitat gestora de les targetes, com a les empreses usuàries. Us recomanem l’apartat final de preguntes freqüents. Per a qualsevol dubte consulteu al Gremi.

 

3. Aparcament xarxa B:SM: modalitat d’estacionament per minuts i modalitat d’estacionamentde llarga durada.

Modalitat 1: estacionament per minuts
– Rotació: la “Targeta Professional habilita a aplicar descomptes del 25% en l’estacionament per rotació (descompte no acumulable a altres ofertes o avantatges), i te la caducitat d’un any a partir del primer ús en els aparcaments.
– Targetes Hores: es posen a disposició dels agremiats targetes horàries en modalitat de prepagament. B:SM posarà a disposició dels agremiats Targetes Hores (en modalitats de 25H., 50H. I 100H.), a les que s’aplicarà un 10% de descompte sobre el PVP.
Consulta més detalls: https://aparcamentsbsm.cat
Modalitat 2: estacionament de llarga durada
Abonaments:
– Les empreses agremiades que desitgin gaudir d’un estacionament en modalitat de “Abonament Diürn” en un dels aparcaments de la xarxa de B:SM, obtindran un descompte mínim del 10% respecte a la tarifa vigent per aquesta modalitat en l’aparcament on es sol·licita, sempre que hi hagi disponibilitat de places en l’aparcament escollit.
-B:SM podrà aplicar descomptes superiors al 10% en aquells aparcaments on disposi de tarifes especials en promoció, de les quals també podran gaudir les empreses agremiades. Les empreses que disposin de l’abonament esmentat anteriorment, gaudiran dels avantatges que disposin els abonats de B:SM a la seva xarxa d’aparcaments (descomptes en tarifa de rotació horària, etc.) i les condicions generals de contractació per a les empreses que ho sol·licitin, seran les mateixes aplicades per B:SM al conjunt dels seus abonats.

 

4. Publicitat als suports publicitaris dels aparcaments

Els suports publicitaris dels aparcaments són vistos per milers de persones cada dia. B:SM ofereix als agremiats la contractació d’espais als suports publicitaris (foams, audio-publicitat, suports interior d’ascensors), amb un descompte del 10% sobre la tarifa PVP.

5. Programa d’Avantatges de valor afegit: Enxarxa’t!

Enxarxa’t és el programa d’avantatges de valor afegit per als mes de 13.000 abonats de la xarxa d’aparcaments B:SM. B:SM ofereix als agremiats la possibilitat d’incorporar-se al programa Enxarxa’t com a col·laborador (mitjançant la formalització del procediments d’inscripció corresponent), possibilitant la publicació de descomptes, promocions o propostes de valor en exclusiva per als abonats de B:SM

Per a qualsevol dubte o per inscriure’s al conveni, podeu trucar al Gremi o escriure’ns a recepcio@gremi-obres.org.

Descomptes SABA i BAMSA. Avantatges per agremiats

Vals d’hores

Mitjançant les tarifes especials d’aparcaments SABA i BAMSA destinades a membres de gremis i col.lectius professionals, podeu accedir a grans descomptes en aparcament a Barcelona per pertànyer al Gremi en vals d’hores. A més a més del descompte aplicat als vals, se us afegirà un porcentatge de descompte extra per ser membres del Gremi.

Per a qualsevol dubte contacteu amb nosaltres i us detallarem els diferents descomptes i possibilitats.

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.