BUSCADOR

Comerç+Sostenible

About This Project

Descomptes en gestió de residus mitjançant el programa de Barcelona Comerç+Sostenible

Darrerament el Gremi ha renovat el conveni amb el programa Barcelona Comerç + Sostenible, amb el qual les empreses agremiades que us adscriviu abans del 30 de juny de 2020 (data límit per inscriure’s) tindreu beneficis fiscals durant l’any 2021.

El Pla d’Acció del Gremi , amb el qual participem al programa, consisteix en una sèrie de propostes d’actuacions des de l’àmbit de l’empresa per millorar la sostenibilitat a la ciutat, de manera que si voleu apuntar-vos us heu d’inscriure emplenant el formulari online d’inscripció, i indicant quina o quines accions voleu portar a terme durant aquest any de les plantejades conjuntament per el Gremi i Barcelona Sostenible. Les dades les rep directament la Secretaria Comerç + Sostenible, i només heu de guardar els correus electrònics de comprovació que rebreu un cop l’empleneu i envieu.

Així doncs, els agremiats que us adheriu  i implementeu alguna/es de les accions que proposem o altres de pròpies durant l’any 2020, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2021:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.
  • Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una reducció del 50% sobre el preu públic de gestió de residus

Tal com podeu trobar més detallat en el Pla d’Acció i en el formulari online d’inscripció, les accions que es plantegen, i de les quals us heu de comprometre a fer al menys una per beneficiar-vos dels beneficis fiscals durant l’any 2019, són les següents:

1) E4) Accions proposades pel propi establiment o activitat econòmica (cal explicar-la).


Vista dins del formulari d’inscripció:


Important: és important emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions proposades pel propi establiment, expliqueu l’acció/ns proposada/es

Amb el Programa Comerç +sostenible, la voluntat de Barcelona Sostenible es ressaltar el protagonisme de les empreses com a principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador. En aquest sentit el Gremi està adherit al programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. 

La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d’actuacions que impliquin a les nostres empreses agremiades, a les quals acompanyem en la seva possible adscripció al Pla presentant-vos el recolzament necessari, com així també fa la Secretaria Tècnica del programa.

Per  a qualsevol dubte contacteu amb nosaltres i us informem.


Enllaços d’interès:

Tinc una consulta

Nom

Email

Telèfon (opcional)

Missatge

He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.