Category
Sostenibilitat
About This Project
Comerç + Sostenible

Descomptes en gestió de residus mitjançant el programa de Barcelona Comerç+Sostenible

Darrerament el Gremi ha renovat la seva participació al programa Barcelona Comerç + Sostenible, amb el qual les empreses agremiades que us adscriviu abans del 30 de juny de 2022 (data límit per inscriure’s) tindreu descomptes durant l’any 2023:

1. Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.

2. Obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una reducció del 50% sobre el preu públic de gestió de residus.


Important: Agremiats que es van adherir l’any passat: no cal que ho tornin a fer per tractar-se d’una prorrogació del conveni de l’any 2021.


Com adherir-se?

El Gremi és membre del programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d’Acció per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d’actuacions que us impliquin i acompanyar-vos en l’execució juntament amb la Secretaria Tècnica del programa.

El Pla d’Acció del Gremi, amb el qual participem al programa, consisteix en una sèrie de propostes d’actuacions des de l’àmbit de l’empresa per millorar la sostenibilitat a la ciutat.

Adherir-se és molt fàcil. Només cal que empleneu el següent formulari online indicant quines actuacions dureu a terme.

Les dades les rebrà directament la Secretaria Comerç + Sostenible. Us recomanem que guardeu els correus electrònics de confirmació un cop finalitzat el procés.

Important: s’han d’emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu acció pròpia del vostre establiment, marqueu en quin àmbit s’engloba l’acció proposada i expliqueu l’acció o les accions proposada/es.


Accions a dur a terme 

Les accions proposades pel Gremi per les empreses agremiades, i de les quals heu de complir al menys una o si no proposar-ne una vosaltres, són les següents:


-PREVENCIÓ DE RESIDUS: Reduir l’ús de plàstics d’un sol ús per beure i reduir el nombre d’impressions i/o utilitzar paper reciclat.


-GESTIÓ DE RESIDUS: Certificació amb el segell Recons, certificat de la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya, fomentant un tractament correcte dels residus de les obres.


-DIAGNOSI, ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA: Ús de l’assessorament gratuït en termes d’estalvi energètic ofert pel Gremi per tal d’optimitzar el seu consum d’energia.


-CONSTRUCCIÓ I REHABILITACIÓ SOSTENIBLE: Ús de l’assessorament ofert per Rockwool per tal d’incorporar l’ús de materials sostenibles a les obres de construcció.


-DIAGNOSI, ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA: Consultar les fitxes d’estalvi energètic de Barcelona + Sostenible i implementar els canvis necessaris per millorar l’eficiència energètica de l’empresa.


Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.