Condicions especials de finançament

Busques exclusivitat per al teu negoci? La marca d’automòbils BMW ofereix als agremiats condicions especials de finançament per gaudir d’un vehicle BMW. A més, amb aquest servei pots decidir en qualsevol moment deixar de disposar del vehicle.

D’altra banda, en el moment de la finalització del contracte podeu optar per tres possibilitats:

 • Canviar el teu vehicle BMW per un altre
 • Retornar el teu vehicle BMW com a pagament del valor futur
 • Quedar-te el vehicle BMW abonant la darrera quota

En cas d’estar interessats en altres serveis, com Leasing o Renting, cal concertar una entrevista i et personalitzarem l’opció més adequada i que més encaixi amb relació a les característiques del teu negoci.

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.