El repte #BeureSensePlàstic va aconseguir estalviar 44 tones de plàstic

Repte #beuresenseplastic

El repte #BeureSensePlàstic va aconseguir estalviar 44 tones de plàstic

A finals del 2020 el repte #Beuresenseplastic arribava a la seva fi i les 92 organitzacions que han participat. entre elles el Gremi, tenen molts motius per celebrar. En total, es calcula que s’han aconseguit estalviar 44 tones de plàstic d’un sòl ús, l’equivalent a 450 contenidors d’envasos plens.

El Grup de Treball de Residus de Barcelona+Sostenible, en el marc de l’Estratègia Residu Zero de l’Ajuntament de Barcelona, va convidar fa dos anys els membres de la xarxa a participar en el repte per tal que cadascú contribuís a l’eliminació de plàstic d’un sol ús de les begudes en els seus espais de treball, centres educatius, organitzacions o en les activitats que dugui a terme per a la ciutadania. Un any després, hem aconseguit plegats i plegades superar el repte. 

Per part del Gremi, hem contribuït al repte mitjançant la substitució d’ampolles d’aigua per garrafes i gerros de vidre, així com la utilització de gots de material biodegradable. Igualment, col.laborem amb Barcelona Sostenible impulsant al sector de la construcció accions i idees que contribueixen a una idea de societat responsable amb l’emergència mediambiental.

El repte ha finalitzat, però us animem a que a les vostres organitzacions també poseu el vostre gra de sorra i adopteu mesures per tal d’afavorir els materials reciclables i promoure un ús més responsable i sostenible dels recursos, evitant el malbaratament i la contaminació que comporta.


Més informació en el següent vídeo:


 

No hi han comentaris

Publica un comentari