El Gremi al Saló Beyond Building Barcelona- Construmat 2015

El Gremi al Saló Beyond Building Barcelona- Construmat 2015

Amb un 15% més de visitants que a l’edició del 2013, el Saló Beyond Building Barcelona 2015 Construmat va tancar les seves portes amb una sensació d’optimisme envers la situació del sector, que sembla que pren embranzida després d’anys de davallada.

Tal com destacaven els participants, el Construmat consolida una presència més sobria i favorable per a la creació de sinergies i la representativitat dels diferents actors del sector. Així doncs, amb un total de 54. 326 visitants i 327 reunions de negocis, Construmat va tancar el passat 23 de maig una edició caracteritzada per basar-se en els eixos del futur del sector: la innovació, el disseny, la sostenibilitat i la rehabilitació.

D’altra banda, des del Gremi, a més de col.laborar dins el Comitè Organitzador de Construmat, també vam participar en diverses jornades sobre rehabilitació d’edificis, mentre que algunes empreses agremiades van tindre estand al Saló. Com a mostra representativa de les sensacions dels agremiats hem elaborat el següent vídeo:

No hi han comentaris

Publica un comentari