Document RiMe. Millores per a la contractació en obres de rehabilitació

Document RiMe. Millores per a la contractació en obres de rehabilitació

El passat 29 de gener va presentar-se oficialment el document de “Propostes per la millora de la contractació en obres de rehabilitació”.

El document, presentat en el transcurs de la conferència Responsabilitats de les comunitats de propietaris i dels administradors de finques en la contractació d’obres. Segell Consta, un tràmit d’acreditació, al Col.legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, ha estat elaborat arran de converses mantingudes amb administradors de finques a l’esmorzar RiMe del passat 18 de juliol.

Aquest document interessa a les empreses constructores i també als administradors de finques per facilitar la tria, mitjançant un llistat de aspectes a tenir en compte, d’empreses responsables i legals per a les obres de rehabilitació, reformes i/o manteniment, especialment en obres per a comunitats de propietaris.

Dins del document també hi ha un apartat on s’indiquen recomanacions per formalitzar correctament els contractes d’obra. En aquest sentit, podeu demanar-nos a info@gremi-obres.org dos models de contractes d’obra, un més senzill i l’altre més extens, que hem elaborat per facilitar la tramitació dels contractes d’una manera correcta i estàndard.

A més a més, el document també inclou un decàleg de bones pràctiques a les obres de construcció.

Enllaços:

DOCUMENT. MILLORA PER A LA CONTRACTACIÓ EN OBRES DE REHABILITACIÓ

M’INTERESSARIA DISPOSAR DELS DOS MODELS DE CONTRACTES D’OBRA

Per últim, aprofitem per difondre una vegada més la Guia per gestionar la rehabilitació d’un edifici d’habitatges. Aquesta guia és elaborada amb l’objectiu d’ajudar a empreses constructores, administradors de finques i  propietaris en el moment en què han d’afrontar unes obres de rehabilitació o manteniment del seu edifici.

GUIA PER GESTIONAR LA REHABILITACIÓ D’UN EDIFICI D’HABITATGES
No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *