Celebració de l’Assemblea General del Gremi

Assembla general del Gremi

Celebració de l’Assemblea General del Gremi

El passat dimarts 4 de juliol es va celebrar una nova edició de l’Assemblea General en el marc d’un esdeveniment especial organitzat pel Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques. En aquesta ocasió, la celebració de l’Assemblea es va traslladar a Casa Convalescència, dins el recinte de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Com a benvinguda a l’acte, el president del Gremi, Josep Antoni Martínez Zaplana, va obrir la sessió, seguidament de la lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea anterior. També es va comptar amb la presència del tresorer, José Luis López, i de la gerent de la institució, Mercè Polo, per explicar la situació financera del Gremi i les activitats i iniciatives dutes a terme en el darrer any.

Els agremiats que van poder assistir es van informar de les xifres i accions més destacables del 2022, així com també van poder votar els pressupostos del 2023 i debatre sobre les qüestions més notables del sector. Per acabar l’acte, es va tenir com a convidat al Director General de l’ITeC, Francisco Diéguez, qui va presentar el sumari de les previsions Euroconstruct 2023-2025, de la construcció a Europa. Es tracta d’un informe de caràcter generalista que ITeC publica dos vegades a l’any i que permet fer un seguiment tant del mercat espanyol com de 18 països europeus.

Un cop finalitzada la sessió, els agremiats van tenir l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada per conèixer la història de la Casa Convalescència, una de les darreres obres del Modernisme català que destaca pels seus solàriums envidrats.

Casa Convalescència

Des del Gremi, agraïm a tots els agremiats la seva assistència i a l’equip de Casa Convalescència, la seva disposició en l’organització d’aquesta jornada tan emblemàtica.

 

No hi han comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.