Satisfacció en el networking dut a terme entre arquitectes i constructors del passat 20 de setembre

Satisfacció en el networking dut a terme entre arquitectes i constructors del passat 20 de setembre

Ahir dimarts 20 de setembre per la tarda es va celebrar a la seu del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) un acte de networking entre constructors i arquitectes, en el marc del programa d’ajuts i subvencions a la rehabilitació Next Generation, organitzat conjuntament entre el COAC i el Gremi de Constructors

La sessió va tenir com a objectiu crear un espai de trobada i compartir experiències entre els assistents, per tal de crear sinèrgies i potenciar el mercat laboral d’ambdós sectors.

La jornada va ser presentada per Sandra Bestraten, presidenta de la demarcació de Barcelona del COAC, i Josep Antoni Martínez Zaplana, president del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques. Tots dos van destacar la necessitat de col.laborar entre arquitectes i constructors per a la millora de la planificació i execució d’obres de rehabilitació, tenint en compte l’oportunitat històrica que suposen els fons europeus NG per ciutadania i empreses .

Posteriorment, Eulàlia Figuerola, arquitecta de H.A.U.S. Healthing Buildings i vocal del COAC; i Eva Ferrer, constructora de 4Ark i vocal del Gremi; van explicar les seves experiències i recomanacions en la coordinació de les relacions entre arquitectes i constructores.

NETWORKING. Contactes d’un minut i mig entre constructors i arquitectes assistents

A una tercera part de la jornada es va organitzar una sessió de networking on cada constructor va poder intercanviar 1 minut i mig amb cada arquitecte. Van ser 30 les persones participants, la meitat arquitectes i la meitat constructors.

Des del Gremi, i en base als comentaris de les empreses assistents, estem molt satisfets de la jornada, que repeteix l’èxit del networking que vam organitzar conjuntament amb el Col.legi d’Arquitectes Tècnics (CATEB) el passat 2 de maig. Amb experiències d’aquest tipus es vol fomentar les sinergies entre arquitectes i constructors per així poder millorar i facilitar el mercat laboral de tots dos sectors, així com l’eficiència de l’activitat. Agraïm al COAC la seva col.laboració i empenta per dur a terme el networking. Igualment, domen les gràcies a tots i totes per assistir i participar.

No hi han comentaris

Publica un comentari