20% i 30% de descompte en tot tipus de revisions mèdiques

Category
Salut
About This Project
Quirón Salud

Descomptes en revisions mèdiques i programes de detecció precoç

 • Importants descomptes en revisions mèdiques i programes de diagnòstic precoç per a directius i empleats.
 • Atenció individualitzada preferent durant les proves i un diagnòstic complet i personalitzat en el mateix dia.
 • Quirón Salut és el major grup hospitalari del país i el tercer a nivell europeu.

En virtut de l’acord de col·laboració vigent entre el GREMI DE CONSTRUCTORS D’OBRES DE BARCELONA I COMARQUES (mitjançant la patronal Foment del Treball Nacional, a la qual formem part) i Quirón SALUT, oferim a les nostres empreses, entitats i associacions condicions molt favorables en la contractació de revisions mèdiques i programes de diagnòstic precoç.

Es poden beneficiar també d’aquesta oferta els directius i empleats de les empreses vinculades a qualsevol de les nostres organitzacions territorials i sectorials.

Enllaços:

Llistat de descomptes:

Tinc una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.