Consta

Gràfic segell consta amb casa

Consta, la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció i Afins a Catalunya, és un registre d’empreses impulsat pel Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques i la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya. Està gestionat per Applus + i compta amb el suport de la Secretaria d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

CONSTA es constitueix com una institució sense ànim de lucre que agrupa totes aquelles empreses dedicades a la construcció, reforma, manteniment i rehabilitació d’habitatges a Catalunya. L’objectiu de CONSTA és reconèixer a aquestes per fer bé la seva feina i assumir les seves responsabilitats en matèria tècnica, civil, fiscal i laboral. És a dir, per la seva professionalitat.

Les entitats impulsores d’aquesta iniciativa consideren que es tracta d’una mesura indispensable per impulsar la qualitat del servei i per donar les màximes garanties al consumidor, així com per lluitar contra l’intrusisme professional dins el sector.

Així mateix, com a segell de garantia de bons professionals i de treball ben fet, CONSTA suposa un avantatge competitiu que distingeix aquestes empreses davant la competència aconseguint així un millor posicionament al mercat.

Al conjunt de la societat, el segell proporciona:

-Major transparència del mercat en facilitar la diferenciació i selecció de les ofertes més professionals.
-Garantia de compliment pel que fa a la qualitat preu i terminis dels treballs contractats i desenvolupats per l’empresa proveïdora dels serveis.

Condicions per obtenir el Segell Consta

Les empreses amb el Segell ES han de tenir una experiència mínima d’un any i dedicar tota o una gran part de la seva activitat a la construcció i afins, reforma, manteniment o rehabilitació d’habitatges. Altres condicions per tenir el Segell Consta són les següents:

-Ser una empresa legalment constituïda.
-Complir la legislació aplicable.
-Garantir els drets de l’usuari.
-Actuar sempre seguint unes pautes òptimes de qualitat i atenció al client.
-Aplicar els procediments de contractació, seguretat, salut i garantia establerts per CONSTA.
-Aportar i mantenir actualitzada la documentació d’avaluació i enregistrament de CONSTA.
-Facilitar la realització d’auditories, actuacions d’avaluació i seguiment especificats en el reglament de CONSTA.

Visita la web!

Vull fer una consulta

  Nom

  Empresa

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.