BUSCADOR

En memòria de Joan Curto Massana

En memòria de Joan Curto Massana

El passat 10 de maig ens va deixar el Sr. Joan Curto Massana, empresari de la construcció amb una llarga i exitosa trajectòria. En Joan, home afable i enamorat de la seva professió, va estar molt implicat al nostre Gremi des de l’any 1978, exercint el càrrec de secretari de la Junta Directiva fins a 1990, i continuant  com a vicepresident primer de 1990 a 1998.

La seva activitat i gran dedicació al Gremi és present a múltiples senyes d’identitat de l’entitat i del sector a la ciutat. Va impulsar la construcció de la seu actual del Gremi (i en record, la sala d’actes porta el seu nom), va participar activament als inicis de l’Institut Gaudí de la Construcció,  va ser organitzador dels concursos de paletes de Construmat, així com també va contribuir a incloure al Gremi a associacions com la Confederació Catalana de la Construcció o la Federació d’empreses de la construcció de Barcelona, entre d’altres.

En honor a la seva dedicació i talent, l’any 2009 va tenir l’honor de rebre la Medalla Francesc Macià al mèrit. El premi li va ser atorgat “per la seva capacitat de reconvertir i adaptar la seva empresa familiar Construcciones Curto, per la seva trajectòria i per ser un referent en el sector de la construcció”.

Joan, ens acomiadem de tu des del Gremi, mantenint el record del teu mestratge i de la teva estima. Descansa en pau.

No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *