BUSCADOR

L’empresa agremiada Món Vertical celebra 20 anys

L’empresa agremiada Món Vertical celebra 20 anys

Ni més ni menys que dues dècades! L’empresa agremiada Món Vertical està de celebració, ja que aquest 2016 commemora vint anys de vida, vint anys que li han servit per situar-se com una de les empreses amb més experiència al mercat de la Rehabilitació d’Edificis a la província de Barcelona.

Des del Gremi insistim en què el pes fonamental d’una empresa rau en el seu capital humà, lema que comparteix Món Vertical: “Considerant sempre que les empreses les fan les persones que hi treballen i que són aquestes, amb la seva implicació i compromís, les que fidelitzen els clients i duen a bon terme un negoci, hem volgut posar en valor aquest fet diferencial de la nostra empresa, que compta amb més de 100 treballadors/es”, asseguren des de l’empresa.

Els darrers anys en què el sector de la construcció i la rehabilitació ha patit un fort sotrac, les empreses que han sabut i pogut mantenir el nivell han marcat la diferència i són conscients de què seguir endavant amb força ha estat una proesa molt destacable: “En aquest temps i dins del compromís social inherent al nostre ADN, Món Vertical ha procurat mantenir el nivell de la nostra plantilla, tant en nombre de treballadors, com en la professionalitat dels mateixos”.

En aquest sentit, des de Món Vertical asseguren que afronten l’any del seu vintè aniversari amb força: “aquest 2016 ha de ser la porta que ens ha de posar davant de nous reptes d’empresa, dins de l’evolució del nostre mercat, i que ha de consolidar els valors que com a empresa aportem a la societat”.

No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *