Josep Antoni Martínez Zaplana, nou president del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques

Josep Antoni Martínez Zaplana, nou president del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques

El nomenament es va realitzar a l’Assemblea General Extraordinària de l’entitat, d’aquest 28 de juliol, sense necessitat de fer votacions al ser la única candidatura presentada a la presidència de l’entitat. Martínez Zaplana substitueix en el càrrec a Josep Gassiot i Matas, president des del 2017, qui seguirà vinculat a la institució com a membre de la Junta Directiva del Gremi.

Josep Antoni Martínez Zaplana (Barcelona, 1966) és diplomat en Ciències Empresarials, Tècnic en Construcció i en Prevenció Riscos Laborals i Administrador de Finques. Martínez Zaplana va fundar fa 28 anys l’empresa Contracta, dedicada a la Rehabilitació d’Edificis i amb gran especialització en la reparació de Patologies Estructurals. Gràcies a la seva trajectòria professional Martínez és un gran coneixedor del sector de la construcció així com de la transformació de la ciutat de Barcelona.

En relació a la seva vinculació al Gremi de Constructors, va incorporar-se a la Junta Directiva de l’entitat a l’any 2011. Posteriorment, a l’any 2014 va ser nombrat vicepresident de l’entitat. Actualment també presideix la Fundació per a l’Ordenació del Sector de la Construcció, entitat conformada per la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya i el propi Gremi de Constructors, i promotora dels certificats Consta i Recons per empreses de la construcció.

Dins dels objectius i pla de treball de Martínez Zaplana es destaca la voluntat de defensar els legítims interessos de les empreses constructores en un context de crisi i transformació com l’actual, la modernització del sector amb la introducció de noves tecnologies per fer les obres més eficients, la millora de la visibilitat i de la valoració de la feina dels professionals i empreses del sector, així com promoure la transparència i la bona gestió en tots els àmbits públics; entre altres objectius.

 JUNTA DIRECTIVA DE L’ENTITAT

Amb la presidència de Josep Martínez Zaplana també es renova la Junta Directiva de l’entitat, tant el seu Comitè Executiu com els i les vocals. Encapçalant l’organigrama, repeteix Ambròs Martínez Oliver (Natur System, S. L.) com a vicepresident del Gremi; Toni Palet Pérez  (Gremi de Constructors d’Obres del Vallés) serà el nou secretari de l’entitat i José Luis López (Vesta Rehabilitació, S.L.) és el nou tresorer. Mercedes Polo Blasco continuarà en la gerència de l’enitat. Podeu trobar la Junta Directiva actualitzada a juliol de 2022 en aquest enllaç.


Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació / Nota de prensa enviada a los medios de comunicación


Carta/presentació de la candidatura de Josep Antoni Martínez Zaplana. Principis i reivindicacions


Curriculum de Josep Antoni Martínez Zaplana


 

No hi han comentaris

Publica un comentari