Vols agremiar-te?

A més a més de ser una entitat representativa dels interessos de les empreses constructores i rehabilitadores, i de contribuir a la millora permanent del sector, la missió del Gremi és també la de recolzar a les empreses agremiades en la seva activitat mitjançant diferents serveis.

Si encara no esteu agremiats i us interessaria pertànyer al Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb 1300 empreses agremiades a Barcelona i província, podeu trucar al 932 659 430 i preguntar per Atenció a les empreses,  enviar un correu a rbarnada@gremi-obres.org o complimentar el formulari de contacte d’aquesta pàgina.

A més a més sempre estem disposats a trobar-nos al la seu de l’entitat (al costat de la Plaça Tetuan de Barcelona, a Gran Via 663) o a la de la vostra empresa, per a resoldre qualsevol dubte.

LLISTA DE SERVEIS PER EMPRESES AGREMIADES

Dubtes freqüents…

-Quines empreses poden agremiar-se?

Qualsevol empresa o persona autònoma relacionada amb el sector de la construcció, la rehabilitació o les reformes i que part de la seva activitat sigui a Catalunya.

-Quina documentació cal presentar?

Autònoms i empreses:
– Formulari d’Inscripció al Gremi complimentat
– Còpia del comprovant de pagament
– Signatura d’acceptació de condicions

Només empreses:
– Còpia de l’últim impost de societats o resum anual d’IVA

-Quines són les quotes d’agremiació?

Poden consultar-se al Formulari d’Inscripció al Gremi.

Si vols agremiar-te…

Omple el Formulari d’Inscripció al Gremi i envia’ns-ho via correu electrònic a rbarnada@gremi-obres.org.  Ens posarem en contacte amb tu per acabar de formalitzar l’agremiació:
DESCARREGAR FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL GREMI

Si vols inscriure’t a la Comissió de Rehabilitació i Manteniment dels Edificis (RiMe)…

Omple el Formulari d’Inscripció a la RiMe i envia’ns-ho via correu electrònic a rbarnada@gremi-obres.org:
DESCARREGAR FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A LA RIME

Consulta sobre agremiació

  Nom:

  Empresa:

  CIF:

  Email:

  Telèfon:

  Missatge:

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.

  Fem Gremi, AVANCEM

  REPRESENTEM a les empreses agremiades, defensant els seus interessos en la negociació de convenis, normatives, pressupostos, lleis, etc.

  INFORMACIÓ setmanal perquè coneguis el que necessites per prosperar i aprofitar les oportunitats: convocatòries d’ajuts, noves normatives, oportunitats en el sector, etc.

  INNOVEM per donar sempre un pas endavant en tots els serveis que tens a la teva disposició.

  SERVEIS EMPRESARIALS especialitzats en el sector de la construcció i amb descomptes per empreses agremiades.

  Àmplia OFERTA FORMATIVA a la teva disposició. Descomptes per empreses agremiades en cursos d’especialitats a les obres.

  GESTORIA LABORAL i COMPTABLE propera, especialitzada i pensada per pimes constructores i rehabilitadores.

  Experts en PREVENCIÓ i ASSEGURANCES del sector.

  AVANTATGES EN PRODUCTES i SERVEIS perquè puguis disposar de les millors condicions.

  En definitiva, UNA ASSOCIACIÓ PENSADA PER TU, per fer-te guanyar temps i recursos, perquè trobis tot allò que busques, que et fa falta i que desitges, perquè des del Gremi t’adjudem en el teu projecte.