Vols agremiar-te?

A més a més de ser una entitat representativa dels interessos de les empreses constructores i rehabilitadores, i de contribuir a la millora permanent del sector, la missió del Gremi és també la de recolzar a les empreses agremiades en la seva activitat mitjançant diferents serveis.

Si encara no esteu agremiats i us interessaria pertànyer al Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb 1300 empreses agremiades a Barcelona i província, podeu trucar al 932 659 430 i preguntar per Ramon Barnada, responsable d’Atenció a les empreses,  enviar un correu a rbarnada@gremi-obres.org o complimentar el formulari de contacte d’aquesta pàgina.

A més a més sempre estem disposats a trobar-nos al la seu de l’entitat (al costat de la Plaça Tetuan de Barcelona, a Gran Via 663) o a la de la vostra empresa, per a resoldre qualsevol dubte.

LLISTA DE SERVEIS PER EMPRESES AGREMIADES

Fem Gremi, AVANCEM

REPRESENTEM a les empreses agremiades, defensant els seus interessos en la negociació de convenis, normatives, pressupostos, lleis, etc.

INFORMACIÓ setmanal perquè coneguis el que necessites per prosperar i aprofitar les oportunitats: convocatòries d’ajuts, noves normatives, oportunitats en el sector, etc.

INNOVEM per donar sempre un pas endavant en tots els serveis que tens a la teva disposició.

CONSULTORIA I ASSESSORIA especialitzada en el sector de la construcció.

Àmplia OFERTA FORMATIVA a la teva disposició. Descomptes per empreses agremiades en cursos d’especialitats a les obres.

GESTORIA LABORAL i COMPTABLE propera, especialitzada i pensada per pimes constructores i rehabilitadores.

Experts en PREVENCIÓ i ASSEGURANCES del sector.

AVANTATGES EN PRODUCTES i SERVEIS perquè puguis disposar de les millors condicions.

En definitiva, UNA ASSOCIACIÓ PENSADA PER TU, per fer-te guanyar temps i recursos, perquè trobis tot allò que busques, que et fa falta i que desitges, perquè des del Gremi t’adjudem en el teu projecte.

 

Si vols agremiar-te…

1. Omple el formulari d’agremiació
DESCARREGAR FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL GREMI
2. Envia’ns-ho via correu electrònic a rbarnada@gremi-obres.org.  Ens posarem en contacte amb tu per acabar de formalitzar la agremiació

Consulta sobre agremiació

  Nom

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.