BUSCADOR
 

Vols agremiar-te?

A més a més de ser una entitat representativa dels interessos de les empreses constructores i rehabilitadores, i de contribuir a la millora permanent del sector, la missió del Gremi és també la de recolzar a les empreses agremiades en la seva activitat mitjançant diferents serveis.

Si encara no esteu agremiats i us interessaria pertànyer al Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb 400 empreses agremiades a Barcelona i província, podeu trucar al 932 659 430 i preguntar per Ramon Barnada, responsable d’Atenció a les empreses,  enviar un correu a rbarnada@gremi-obres.org o complimentar el formulari de contacte de la dreta d’aquesta pàgina.

INNOVEM per donar sempre un pas endavant en tots els serveis que tens a la teva disposició.

CONSULTORIA I ASSESSORIA especialitzada en el sector de la construcció.

Àmplia OFERTA FORMATIVA a la teva disposició.

GESTORIA LABORAL i COMPTABLE propera, especialitzada i pensada per pimes.

Experts en PREVENCIÓ i ASSEGURANCES del sector.

AVANTATGES EN PRODUCTES i SERVEIS perquè puguis disposar de les millors condicions.

En definitiva, UNA ASSOCIACIÓ PENSADA PER TU, per fer-te guanyar temps i recursos, perquè trobis tot allò que busques, que et fa falta i que desitges, perquè des del Gremi t’adjudem en el teu projecte.

 

 

 

Consulta sobre agremiació

  Nom

  Email

  Telèfon

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.