Assegurances i responsabilitats en obres de rehabilitació

Assegurances i responsabilitats en obres de rehabilitació

El CAATEEB ha celebrat la Setmana de la Rehabilitació (Rehabilita) durant els dies 17,18 i 19 de novembre de 2015.

El Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques i la Comissió RiMe han participat organitzant la sessió sobre “Assegurances i responsabilitats en les obres de rehabilitació” que es va celebrar la tarda del dijous 19 de novembre.

El Sr. Marc Jori de la corredoria d’assegurances “Jori Armengol” i el Sr. Daniel Agut de l’empresa ASEFA van exposar la garantia trianual que aquesta asseguradora ofereix per cobrir la garantia aplicable a les obres de rehabilitació que fins ara no era garantida per cap tipus de pòlissa. Van exposar l’abast de les garanties i les condicions amb que es poden contractar i que poden ser interessant tant pels propietaris com per les empreses que efectuen obres d’aquestes característiques. Van exposar els límits i l’aplicació a obres on no s’actua sobre l’estructura i que estan subjectes a la garantia decennal.

El Sr. Martinez (vicepresident del Gremi) va exposar les iniciatives del Gremi de Constructors per evitar l’intrusisme professional i la lluita contra l’economia submergida en el sector. El Sr. Puigdelloses (membre de la RiMe) va explicar el segell CONSTA que certifica la qualitat i la transparència de les empreses certificades i les condicions per accedir a aquest registre i els controls que s’exigeix per mantenir aquesta acreditació. El Sr. Gassiot (president de la RiMe) va presentar els aspectes fonamentals per l’impuls del sector de la rehabilitació.

Veure programa complert de la jornada

El text de les presentacions poden consultar-se en els següents enllaços:

No hi han comentaris

Publica un comentari