BUSCADOR

15 anys del Cercle d’Infraestructures. Felicitats!

15 anys del Cercle d’Infraestructures. Felicitats!

El passat dimecres 4 de desembre es va celebrar el 15 aniversari de l’inici de les activitats de la Fundació Cercle d’Infraestructures.

L’acte es va realitzar a  l’edifici  de la” Fundació 1859 Caixa de Sabadell” i va congregar a una nodrida representació del sector de la construcció.

El president de La Fundació Cercle d’Infraestructures, Pere Macias, va fer una interessant reflexió sobre la  cultura i la  construcció d’infraestructures i va destacar la necessitat de continuar i aprofundir amb la reflexió sobre els beneficis que aporten al benestar dels ciutadans. Infraestructures ben projectades son necessàries pel progrés de la societat i el Cercle vol continuar amb la millora de les inversions en infraestructures i equipaments.

La Fundació Cercle d’Infraestructures va lliurar una distinció a tots i cada una de les Entitats fundadores del Patronat.  Entre elles, el nostre Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, que va rebre aquesta distinció com a Patró fundador  i per la seva aportació a les activitats realitzades en els darrer 15 anys.

També es van lliurar distincions a totes les persones i institucions que han aportat recursos pel desenvolupament d’activitats.

Moltes felicitats al Cercle d’Infraestructures i per molts anys de col.laboracions Tenim un sa orgull d’haver contribuit, des de la seva fundació, a les activitats del Cercle i volem seguint proposant, impulsant i fomentant la reflexió crítica en infraestructures i equipaments. Enhorabona!

 

No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *