BUSCADOR

Serveis gratuïts pels socis

T’obrim totes les portes per fer créixer el teu negoci

Posem a disposició del soci, a més a més dels avantatges pels socis , tot un ventall de serveis que només pel fet de pertànyer al col.lectiu podeu beneficar-vos, ja que no representen cap cost addicional a la quota d’agremiació, entre els quals destaquem:


CONSULTES GRATUÏTES

Tots els agremiats teniu accés als assessors del Gremi per formular qualsevol consulta que tinguin de caràcter Civil, Mercantil, Jurídic, Laboral, Fiscal, Administratiu, Penal, Internacional.
A més a més, posem a la teva disposició la Consultoria Tècnica per demanar assessorament sobre solucions constructives, patologies, reforços estructural i tota la resta d’aspectes relacionats amb la direcció facultativa. També sobre Instal·lacions, Peritatges i valoracions i Qualitat i RSC.


AUDITORIA D’ASSEGURANCES GRATUÏTA

Per ser agremiat pots beneficiar-te d’una auditoria gratuïta per part de la corredoria d’assegurances col.laboradora del Gremi. A la mateixa s’analitzarà, s’avaluarà i s’assessorarà a la teva empresa per tal d’informar-te posteriorment de quin tipus de cobertures et poden convenir en el Mercat Assegurador.


ASSESSORAMENT EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

Et donem resposta i assessorament per a una integració de la prevenció en la vostra empresa, a partir d’una avaluació dels riscos detectats i d’una planificació de les corresponents mesures correctores que se’n puguin derivar.


NEWSLETTER SOBRE TENDÈNCIES I NOVETATS DEL SECTOR

T’enviem tota la informació que necessites sobre el sector, ja sigui a nivell legislatiu, tècnic o organitzatiu per estar al dia de tot el que passa i et cal saber per dur a terme la teva activitat. Gestionem diferents canals de comunicació per difondre, segons la temàtica i el contingut, tota la informació que t’interessa, perquè la puguis consultar quan vulguis i des d’on vulguis.


VISITES GRATUÏTES DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS A LES OBRES

Realitzem visites a les obres sense cap cost per assessorar, informar, formar i col.laborar amb les empreses i treballadors de manera totalment confidencial, per tal de contribuir en la millora de les condicions de seguretat de les obres, així com ajudar a implantar correctament les mesures de seguretat adequades.


TRAMITACIÓ DE CERTIFICATS I REGISTRES

Et fem la tramitació i lliurament sense cost dels següents certificats i registres: Certificat de Declaració Responsable, Tramitació inicial i modificació de les dades de la Targeta Professional de la Construcció, Nomenament de Contractistes, Certificat RiMe, Certificat d’agremiat i Certificat de formació (en cas de realitzar alguna acció formativa amb nosaltres).


DISPOSICIÓ D’ESPAIS PER ACTES I REUNIONS

Per pertànyer al col.lectiu tens la possibilitat de llogar qualsevol de les nostres sales de reunions, així com l’auditori del Gremi, amb una capacitat per 80 persones, un cop l’any sense que representi cap despesa per vosaltres.


TRAMITACIÓ GRATUÏTA DE LA BONIFICACIÓ DE LA FORMACIÓ PRIVADA

Tramitem tot el procés de bonificació de la formació que realitzeu amb nosaltres. Només cal que us poseu en contacte amb el nostre equip de formació indicant el curs al que voleu inscriure-us i bonificar-vos el seu import i nosaltres farem la resta.


ACCÉS A LA BÚSTIA DE DENÚNCIES


La Bústia Virtual de Denúncies del Gremi acull les denúncies d’obres sospitoses de cometre irregularitats legals per tal de posar sota avís a la Inspecció de Treball de Catalunya (ITC). Amb aquesta entitat, lligada a l’Agència Tributària, el Gremi té establert un protocol d’actuació per facilitar aquesta informació de forma ràpida i directa, amb la garantia que es tindran en compte i s’inspeccionaran les denúncies que els hi comuniquen. Tanmateix, des del Gremi es garanteix l’absoluta confidencialitat i l’anonimat de totes les denúncies realitzades per les empreses agremiades.


ACCCÉS AL PORTAL DE FEINA

Oferim la possibilitat de publicar les vostres ofertes de feina per tal de trobar el perfil professional més adient per al vostre equip, d’una forma senzilla i còmode, omplint només un breu formulari online. Així mateix, us ajudem a fer difusió de les vostres vacants a través de les xarxes socials que disposa al gremi per tal d’arribar a un públic més ampli de professionals.


VISITES TÈCNIQUES GUIADES, TALLERS I JORNADES 

Organitzem periòdicament visites a edificis i construccions emblemàtiques, així com rehabilitacions peculiars, que són guiades per tècnics on expliquen el seu procés constructiu per tal d’enriquir els coneixements dels professionals del sector. Mensualment també organitzem jornades i tallers sobre informació rellevant pel sector ja sigui sobre novetats legislatives del sector o aspectes tècnics que són d’interès per als professionals del col.lectiu.


DIFUSIÓ DE L’ACTIVITAT DE L’AGREMIAT


Si esteu realitzant una obra, sigui singular o no, teniu coneixement d’alguna notícia relacionada amb el sector que voleu compartir, esteu utilitzant alguna tècnica constructiva innovadora, esteu rehabilitant patrimoni històric, treballeu amb materials ecològics els quals voleu recomanar, o voleu compartir qualsevol altre característica o aspecte destacable dins el procés de construcció o rehabilitació ,  us ajudem a compartir i difondre la vostra activitat a través de les  plataformes de comunicació que disposem.

Tinc una consulta

Nom

Email

Telèfon (opcional)

Missatge

He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.