BUSCADOR

Jornades

Jornada BIM 4D Synchro Pro per a construcció

El Gremi i AEC-on, Partner de Synchro Software, hem organitzat aquest Seminari per donar a conèixer el revolucionari sistema de planificació i control d’execució BIM 4D a Espanya i presentar un taller gratuït sobre planificació BIM 4D que es farà el proper dia 11 de maig.

L’ús de BIM 4D en la planificació millora d’una forma revolucionària els sistemes tradicionals de planificació CPM/Gantt i de control d’execució, mitjançant la simulació virtual gràfica a l’ordinador del procés de construcció del projecte.

Mitjançant aquest programari, ara es pot veure, analitzar i comunicar la seqüència d’activitats en temps real. Les activitats concurrents i altres conflictes són fàcilment identificats, resolts i coordinats espacialment, integrant, amb Synchro, el 4D BIM amb els seus sistemes de disseny (Revit, AECOsim, Allplan, ArchiCAD, AutoCAD …), de planificació (MS Project, Primavera …) i de pressupostos (Presto …).

DATA:
11 de maig de 2017

HORA:
10 h.

LLOC:
Gran Vía de las Cortes Catalanas, 663, baixos, 08010 Barcelona

Jornada Contractació Pública Social

Saps com pots participar en el processos de licitació pública aportant els criteris més valorats en aquest moments per l’administració pública?

Hem de tenir en compte que estem davant d’un nou paradigma empresarial, on marcar la diferència ja no està únicament en la qualitat i preu sinó en evidenciar un comportament socialment responsable i sostenible, així com conèixer les clàusules socials davant de tots els agents econòmics tant públics com privats.

Des del Gremi et volem apropar a identificar quins són els criteris d’èxit per a accedir a contractació publica en base a les exigències actuals, i ajudar-te a respondre a  les actuals demandes que  des de les administracions públiques  es fan per a una transformació socioeconòmica, per això hem organitzat la jornada sobre la guia de contractació pública social on explicarem què cal fer i com per poder accedir als concursos públics obtenint amb la màxima puntuació. 

DATA:
27 de febrer de 2017

HORA:
18 h.

LLOC:
Gran Via de les Corts Catalanes, 663, baixos, 08010 Barcelona

Inscriu-te a la Jornada

Nom de la Jornada

Nom i Cognoms

Email

Telèfon (opcional)

Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. El sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.