Ajuts a la contractació de persones amb risc d’exclusió social

Col.laborem amb el Programa Labora

Des del Gremi col.laborem amb el Programa Labora, liderat per l’ Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

A través d’aquest programa el Gremi participarà en la formació amb cursos especialitzats en construcció a aquelles persones amb risc d’exclusió socialper tal que aquestes tinguin l’oportunitat de tornar-se a incorporar al món laboral.

Es tracta d’un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social que ofereix una borsa de candidatures on les empreses troben la persona que millor encaixa en les seves necessitats de contractació laboral, oferint suport en la selecció del millor perfil i acompanyament en l’adaptació de la persona al lloc de treball.

Les pimes que contractin persones d’aquest col·lectiu podran beneficiar-se dels BONS COMPROMÍS, amb els quals es fomenta la contractació de persones empadronades a la ciutat de Barcelona de més de 40 anys i amb més de 12 mesos en situació d’atur, persones amb especials dificultats d’inserció o en risc d’exclusió social i joves participants en els programes de Garantia Juvenil.