BUSCADOR

Reunió del Consell de Representativitat de Gremis de Constructors de la Província de Barcelona

Reunió del Consell de Representativitat de Gremis de Constructors de la Província de Barcelona

El passat dimecres 27 de març es va celebrar una reunió a Igualada del “Consell de Representativitat de Gremis de Constructors de la Província de Barcelona”, a la qual van assistir presidents i representants dels gremis constructors de les comarques d’ Anoia,  Bages, Barcelona, Garraf, Maresme i Vallès.

La reunió d’enguany va ser organitzada pel Gremi de Constructors d’Obres i Promotors d’Obres de la Comarca de l’Anoia, sent l’amfitrió el Sr. Francesc Sabaté, president d’aquesta entitat.

Durant la sessió, que va resultar molt productiva,  es van posar en comú aspectes que afecten al nostre sector, com la formació i la recuperació de la figura de l’aprenent o la reivindicació de la identificació del constructor en la concessió de llicències. També es va comentar la proposta que fan els gremis als grups municipals davant de les properes eleccions municipals; propostes destinades a millorar l’activitat del nostre sector i que podeu trobar resumides en el següent enllaç.

Finalment, la reunió va acabar amb un dinar que va comptar amb la presència del Excm. Sr. Marc Castells, alcalde d’Igualada i President de la Diputació Provincial de Barcelona. D’aquesta manera, els representants dels diferents gremis van tenir l’oportunitat de fer-li arribar les seves opinions sobre el sector, orientades a la defensa de la professionalització del sector, la preocupació per la economia opaca i la voluntat de promoure bones pràctiques en el sector. També va participar al dinar el segon tinent d’alcalde de l’ Ajuntament d’Igualada i regidor de Qualitat Urbana i Interior, el Sr. Jordi Pont.

 

No Comments

Post A Comment

Escriu el Cpatcha *