Salas a tu disposición

Ponemos a tu disposición varios espacios donde llevar a cabo seminarios, conferencias, juntas, reuniones de trabajo y presentaciones de tu empresa.

Cada sala está equipada con un proyector, equipos de sonido (Auditorio y Sala Chimenea), USB, y tienes además la opción de solicitar Servicio de Catering adaptado a tus necesidades.

Auditorio
100 personas / 120 m2

Sala A
25 personas /60 m2

Sala B
30 personas/ 60 m2

Sala Altillo
15 personas/ 33 m2

Sala de la Chimenea
25 personas/ 60 m2

Sala reuniones
6 personas/20 m2

Estoy interesado

  Nombre

  Empresa

  Email

  Teléfono

  Mensaje

  He leído y acepto la Política de Privacidad (obligatorio)

  Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.