BUSCADOR

Nou conveni amb B:SM (Ajuntament de Barcelona). Condicions favorables en Àrea DUM (zona de càrrega i descàrrega) i altres serveis

Nou conveni amb B:SM (Ajuntament de Barcelona). Condicions favorables en Àrea DUM (zona de càrrega i descàrrega) i altres serveis

Darrerament des del Gremi hem signat un nou Conveni de col·laboració amb B:SM (Ajuntament de Barcelona) per tal d’establir condicions favorables d’estacionament de vehicles per empreses agremiades, mitjançant la “Targeta Professional”. En el conveni, que podeu consultar en aquest enllaç, es detallen les diferents condicions favorables que teniu les empreses agremiades que us inscriviu en relació a l’Àrea DUM (zona de càrrega i descàrrega), els aparcaments xarxa B:SM, la col·locació de publicitat als suports publicitaris dels aparcaments i el programa d’avantatges “Enxarxa’t!”. Les detallem a continuació:

1. Àrea DUM (zona de càrrega i descàrrega), la qual es gestiona mitjançant l’app SPRO

Per una banda, recordem que les condicions generals vàlides per tothom són: 1. Estacionament màxim permès per vehicle segons determini la senyalització de la zona. 2. En el cas de vehicles classificats com “Zero Emissions”, la duració màxima serà de 30′ afegits a allò que determini la senyal vertical.

Tanmateix, els vehicles autoritzats mitjançant la “Targeta Professional” (empreses agremiades adscrites al conveni) ara tindran les següents condicions: 1. Duració màxima de l’estacionament de 2 hores en les franges compreses entre les 8 i les 10 h; i entre les 14 i les 20 h (dins els horaris de regulació establerts per la senyalització). 2. Addicionalment, aquests vehicles podran obtenir fins a 6 permisos especials per mes, que permetran una duració màxima de fins a 6 hores en la franja compresa entre les 14 i les 20 h. (dins dels horaris de regulació establerts per la senyalització).


2. Aparcament xarxa B:SM: modalitat d’estacionament per minuts i modalitat d’estacionamentde llarga durada.

Modalitat 1: estacionament per minuts
– Rotació: la “Targeta Professional habilita a aplicar descomptes del 25% en l’estacionament per rotació (descompte no acumulable a altres ofertes o avantatges), i te la caducitat d’un any a partir del primer ús en els aparcaments.
– Targetes Hores: es posen a disposició dels agremiats targetes horàries en modalitat de prepagament. B:SM posarà a disposició dels agremiats Targetes Hores (en modalitats de 25H., 50H. I 100H.), a les que s’aplicarà un 10% de descompte sobre el PVP.
Modalitat 2: estacionament de llarga durada
Abonaments
– Les empreses agremiades que desitgin gaudir d’un estacionament en modalitat de “Abonament Diürn” en un dels aparcaments de la xarxa de B:SM, obtindran un descompte mínim del 10% respecte a la tarifa vigent per aquesta modalitat en l’aparcament on es sol·licita, sempre que hi hagi disponibilitat de places en l’aparcament escollit.
-B:SM podrà aplicar descomptes superiors al 10% en aquells aparcaments on disposi de tarifes especials en promoció, de les quals també podran gaudir les empreses agremiades. Les empreses que disposin de l’abonament esmentat anteriorment, gaudiran dels avantatges que disposin els abonats de B:SM a la seva xarxa d’aparcaments (descomptes en tarifa de rotació horària, etc.) i les condicions generals de contractació per a les empreses que ho sol·licitin, seran les mateixes aplicades per B:SM al conjunt dels seus abonats.

3. Publicitat als suports publicitaris dels aparcaments

Els suports publicitaris dels aparcaments són vistos per milers de persones cada dia. B:SM ofereix als agremiats la contractació d’espais als suports publicitaris (foams, audio-publicitat, suports interior d’ascensors), amb un descompte del 10% sobre la tarifa PVP.

4. Programa d’Avantatges de valor afegit: Enxarxa’t!

Enxarxa’t és el programa d’avantatges de valor afegit per als mes de 13.000 abonats de la xarxa d’aparcaments B:SM.
B:SM ofereix als agremiats la possibilitat d’incorporar-se al programa Enxarxa’t com a col·laborador (mitjançant la formalització del procediments d’inscripció corresponent), possibilitant la publicació de descomptes, promocions o propostes de valor en exclusiva per als abonats de B:SM.

Per a qualsevol dubte o per inscriure’s al conveni, podeu trucar al Gremi o escriure’ns a mdfernandez@gremi-obres.org.


— Llegir conveni en PDF —

No Comments

Post A Comment

Escriu el Cpatcha *