BUSCADOR

Compres conjuntes des del Gremi: Equips de Protecció Individual per evitar el contagi del Covid-19 a les obres

Compres conjuntes des del Gremi: Equips de Protecció Individual per evitar el contagi del Covid-19 a les obres

L’alta i creixent demanda a nivell mundial d’Equips de Protecció Individual (mascaretes, guants, bates, pantalles, …) per minimitzar riscos de contagi per Covid-19, fa que moltes empreses agremiades estiguin tenint  problemes per adquirir suficient material de protecció per a les seves plantilles, i sovint si ho aconsegueixen és a preus elevats, el que tenint en compte l’efímera validesa d’aquests equips, comporta i comportarà importants despeses per les empreses.

Davant d’aquesta situació, en previsió de què la situació es perllongui, i fins i tot, que hi puguin haver rebrots en els pròxims mesos o anys, des del Gremi hem gestionat una compra conjunta i massiva d’Equips de Protecció Individual homologats, per tal d’accedir a preus i possibilitats que no s’aconseguirien fent demandes individuals de menor import.

De moment, en els últims dies ja ens heu demanat suficient material com per fer una primera comanda, i ja estem avançant la seva compra (prevista inicialment pel 15 de maig).

Així doncs, teòricament ja es podrà distribuir bona part del material entre les empreses la setmana vinent, (un termini més curt del previst inicialment). Contactarem el més aviat possible amb les empreses compradores per distribuïr el material un cop ens arribi.

Igualment, podeu continuar enviant-nos les vostres demandes a info@gremi-obres.org, indicant quins i quants equips necessiteu, per apuntar-vos a pròximes compres que tenim previst de fer un cop arribi la primera comanda, per tal de veure si ens interessa mantenir el mateix fabricant i distribuïdor o buscar-ne un altre millor. 

La intenció del Gremi serà, doncs, fer comandes de forma periòdica en funció de la situació social i sanitària així com de les vostres demandes de material, i si són suficients per poder-ne fer compres massives a preus econòmics i bones condicions.

D’aquesta primera comanda, us informem de les quantitats demandades pels agremiats de cadascun dels productes i dels preus que estem tancant amb els proveïdors:

  • Gel desinfectant de mans. Ampolla 500 ml –  6,3 €/unitat  (més de 100 unitats demandades fins ara).
  • Gel desinfectant de mans. Garrafa de 5 litres –  43 €/unitat  (més de 25 unitats demandades fins ara).
  • Mascareta KN95/FFP2 – 2,89 €/unitat. (més de 2.800 unitats demandades fins ara).
  • Mascareta higiènica 3 capes – 0,68 €/unitat (BFE major o igual de 95%)  (més de 1.400 unitats demandades fins ara).
  • Pantalles facials – 2,4 €/unitat  (més de 150 unitats demandades fins ara)

Igualment us recordem que la compra es podria ampliar a altre tipus de equips si hi ha interès i demanda suficient per part del agremiats.

No Comments

Post A Comment

Escriu el Cpatcha *