Uncategorized @ca

Josep Antoni Martínez Zaplana, nou president del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques

El nomenament es va realitzar a l’Assemblea General Extraordinària de l’entitat, d’aquest 28 de juliol, sense necessitat de fer votacions al ser la única candidatura presentada a la presidència de l’entitat. Martínez Zaplana substitueix en el càrrec a Josep Gassiot i Matas, president des del 2017, qui seguirà vinculat a la institució com a membre de la Junta Directiva del Gremi.

Josep Antoni Martínez Zaplana (Barcelona, 1966) és diplomat en Ciències Empresarials, Tècnic en Construcció i en Prevenció Riscos Laborals i Administrador de Finques. Martínez Zaplana va fundar fa 28 anys l’empresa Contracta, dedicada a la Rehabilitació d’Edificis i amb gran especialització en la reparació de Patologies Estructurals. Gràcies a la seva trajectòria professional Martínez és un gran coneixedor del sector de la construcció així com de la transformació de la ciutat de Barcelona.

En relació a la seva vinculació al Gremi de Constructors, va incorporar-se a la Junta Directiva de l’entitat a l’any 2011. Posteriorment, a l’any 2014 va ser nombrat vicepresident de l’entitat. Actualment també presideix la Fundació per a l’Ordenació del Sector de la Construcció, entitat conformada per la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya i el propi Gremi de Constructors, i promotora dels certificats Consta i Recons per empreses de la construcció.

Dins dels objectius i pla de treball de Martínez Zaplana es destaca la voluntat de defensar els legítims interessos de les empreses constructores en un context de crisi i transformació com l’actual, la modernització del sector amb la introducció de noves tecnologies per fer les obres més eficients, la millora de la visibilitat i de la valoració de la feina dels professionals i empreses del sector, així com promoure la transparència i la bona gestió en tots els àmbits públics; entre altres objectius.

JUNTA DIRECTIVA DE L’ENTITAT

Amb la presidència de Josep Martínez Zaplana també es renova la Junta Directiva de l’entitat, tant el seu Comitè Executiu com els i les vocals. Encapçalant l’organigrama, repeteix Ambròs Martínez Oliver (Natur System, S. L.) com a vicepresident del Gremi; Toni Palet Pérez  (Gremi de Constructors d’Obres del Vallés) serà el nou secretari de l’entitat i José Luis López (Vesta Rehabilitació, S.L.) és el nou tresorer. Mercedes Polo Blasco continuarà en la gerència de l’enitat. Podeu trobar la Junta Directiva actualitzada a juliol de 2022 en aquest enllaç.


Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació / Nota de prensa enviada a los medios de comunicación


Carta/presentació de la candidatura de Josep Antoni Martínez Zaplana. Principis i reivindicacions


Curriculum de Josep Antoni Martínez Zaplana


 

admin

Recent Posts

“Volíem oferir als nostres clients una garantia de gestió sostenible de residus”

Montse Sánchez, gerent de Mon Vertical S.L.. Segell RECONS des del 2020.

2 mesos ago

Resum de la Jornada RiME 14/03/2024. Cap a una construcció més sostenible i saludable

El procés de descarbonització del sector de la construcció ha sigut el tema principal d’aquesta…

2 mesos ago

Commemoració a les empreses que compleixen 50 anys com agremiades

El passat dijous 8 de febrer es va celebrar una jornada especial en commemoració a…

3 mesos ago

“RECONS ens permet acreditar les pràctiques sostenibles davant dels clients i fer que confiïn més en nosaltres”

Xavier Fernández, responsable d’Administració OBRALLAR 2000 SL. Segell RECONS des del 2021

3 mesos ago

“Som més eficients en la gestió dels residus i hem guanyat en imatge”

Susanna Buscató Aragonès, tècnica d’organització CONTRACTA, Obres i Tecnologia de la Rehabilitació Segell RECONS des…

4 mesos ago

Implementació del Pla de Pensions a les nòmines; cotitzacions i retribucions

La jornada tècnica celebrada el passat dimarts 12 de desembre al matí, a la seu…

5 mesos ago